تاریخ: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۰۳:۰۵
بازدید: ۳۳۵
کد خبر: ۵۶۵۷۱
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

اروپا در انتظار کویید برقی

می متالز - : تیری بالور، مدیرعامل رنو اعلام کرد که این شرکت قصد دارد طی پنج سال آتی یک خودروی تمام‌برقی ارزان قیمت و مقرون به‌صرفه با برچسب قیمت ۱۱ هزار دلار راهی بازار اروپا کند.
اروپا در انتظار کویید برقی

به گزارش می متالز، تیری بالور، مدیرعامل رنو اعلام کرد که این شرکت قصد دارد طی پنج سال آتی یک خودروی تمام‌برقی ارزان قیمت و مقرون به‌صرفه با برچسب قیمت ۱۱ هزار دلار راهی بازار اروپا کند.

وی در ادامه افزود:«رنو باتوجه به تجربه عرضه خودروی سوپرمینی برقی زویی، توانایی عرضه خودروهای برقی ارزان قیمت را به بازار دارد.»

رنو اکنون در حال عرضه خودروی برقی «سیتی زد‌.ایی» به بازار چین است؛ این خودرو همان نسخه برقی کراس‌اوور کامپکت «کویید» بوده و به‌نظر می‌رسد رنو قصد دارد همین خودرو را با تغییراتی سنجیده به بازار اروپا نیز عرضه کند.

البته این در صورتی است که «زد.ایی» بتواند در بازار خودروهای برقی چین موفق شود. فروش این خودرو چند روز قبل با قیمت ۸هزار و ۷۰۰ دلار در بازار چین آغاز شده، اما نسخه اروپایی آن به دلیل تغییرات اعمال شده، قیمت پایه‌ای در حدود ۱۱ هزار دلار خواهد داشت.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم