تاریخ: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۴۵
بازدید: ۲۴۸
کد خبر: ۵۸۸۷۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
بازگشت زودهنگام قیمت برنت به نزدیکی 60 دلار

اوج‌گیری شاخص دلار/فشار بر کامودیتی‌ها

می متالز - هفته گذشته با فشار بر قیمت کالاهای پایه در بازارهای جهانی پیگیری شد. در این میان نفت همچنان تحت‌تاثیر کاهش سرعت رشد اقتصادی دنیا و انتظار برای افت محسوس تقاضا بیشترین نزول قیمتی را تجربه کرد. افزایش موجودی ذخایر نفتی امریکا نیز امری بر خلاف انتظارات بازار بود.
اوج‌گیری شاخص دلار/فشار بر کامودیتی‌ها

به گزارش می متالز، به علاوه اخبار مرتبط با بازگشت زودهنگام تاسیسات نفتی آرامکو به مدار نرمال تولید سبب شده است تا ظرف دو هفته از حمله موشکی به عربستان نفت به سطوح قیمتی پیشین نزدیک شود.

هفته گذشته با آمار ضعیف از اقتصاد اروپا و به خصوص آلمان دنبال شد. در مقابل شاخص‌های اقتصادی آمریکا همچنان توانسته‌اند انتظارات را تا سطح مطلوبی برآورده کنند. مجموع این عوامل به رشد شاخص دلار و فشار بر قیمت‌ کامودیتی‌هایی که بر مبنای دلار قیمت‌گذاری می‌شوند منجر شد.

آخرین تحولات جنگ تجاری به اعلام آمادگی چین برای خرید بیشتر کالاهای زراعی آمریکا و اظهار نظر ترامپ در خصوص حل زودتر از انتظار تنش‌های تجاری با چین مرتبط می‌شد که این سیگنال‌های مطلوب با خبر اعمال محدودیت آمریکا بر حضور شرکت‌های چینی در رقابت‌های تجاری امریکا و فشار بر شرکت‌های آمریکایی مستقر در چین ضعیف و ضعیف‌تر شد.

تغییر هفتگی قیمت کالاهای پایه و شاخص دلار را در این جدول مشاهده می‌کنید:

عناوین برگزیده