تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۰۷
بازدید: ۶۸۱
کد خبر: ۵۹۹۸۱
دو خبر کوتاه از دانشگاه ها؛

استاد دانشگاه علم و صنعت عضو هیات تحریریه نشریه بین‌المللی شد

می متالز - عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران به عضویت هیات تحریریه نشریه معتبر بین المللی که توسط انتشارات اسپرینگر به چاپ می رسد، درآمد.
استاد دانشگاه علم و صنعت عضو هیات تحریریه نشریه بین‌المللی شد

به گزارش می متالز، نشریه معتبر بین المللی Journal of Thermal Analysis and Calorimetry در حوزه علوم مواد و شیمی توسط انتشارات Springer  به چاپ می رسد.
سعید شبستری، استاد تمام دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران است. او  ۶ عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت ایران، کسب بهترین عنوان مقاله علمی در کنگره بین المللی جامعه ریخته گران آمریکا و استاد برجسته کشوری در انجمن مهندسین متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران را در کارنامه دارد.


ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور

به گزارش دانشگاه پیام نور، ارتقای ۲ عضو علمی به مرتبه استادی، ۴ عضو علمی به مرتبه دانشیاری و ۳۴ عضو علمی به مرتبه استادیاری در دانشگاه پیام نور انجام شد.

مرتضی محسنی دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور گفت: در اولین جلسه هیات ممیزه در سال تحصیلی جدید، دکتر مجتبی عباسیان عضو هیات علمی مرکز تبریز در رشته شیمی آلی و دکتر محمدعلی ابراهیمی عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته بیوتکنولوژی، از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقاء یافتند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم