تاریخ: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۰:۴۲
بازدید: ۲۶۵
کد خبر: ۶۰۸۴۶
تولید موتور ملی ای. اف پلاس در آینده‌ای نزدیک

همکاری مشترک ایران خودرو با استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان

می متالز - مدیرعامل شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو (ساپکو) گفت: با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها، تکنولوژی‌های نوین را در تولید محصولات به کار خواهیم گرفت.
همکاری مشترک ایران خودرو با استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش می متالز، منصور منصوری امروز در حاشیه گردهمایی فناورانه صنایع، دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌های صنعت خودرو با بیان این که با شرکت های دانش بنیان و استارت آپ به صورت مستقیم همکاری خواهیم کرد، گفت: ساپکو به عنوان صاحب و مالک معنوی دانش فنی تولید برخی قطعات به ویژه در بخش قطعات راهبردی مانند قوای محرکه، دانش کسب شده را برای تولید در اختیار سازندگان قرار خواهد داد.
وی از تولید موتور ملی ای.اف پلاس در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: اقدامات توسعه‌ای در قوای محرکه صورت گرفته که قرارداد برای تولید قطعات آن در میز دوم خودکفایی وزارت صمت با قطعه سازان منعقد شده است. با تامین و تولید این موتور شاهد کاهش مصرف سوخت متوسط یک لیتر در هر 100 کیلومتر پیمایش خودرو خواهیم بود.
منصوری ضمن انتقاد از طرح برخی مسایل درباره تشکیک در قراردادهای میز دوم خودکفایی گفت: قراردادهایی که در این میز منعقد شد مربوط به قطعات توسعه‌یافته‌ای است که قبلا اقدامی برای داخلی سازی آن صورت نگرفته است.
وی در ادامه گفت:‌ نیازمندیهای شبکه تامین ایران خودرو در برخی از قطعات و یا مواد اولیه با راهکارهای داخلی سازی آن اعلام شده است. با داخلی‌سازی این قطعات ضمن کاهش ارزبری و رفع مشکلات ناشی از تحریم، روند تولید پایدار با کاهش ریسک‌های تامین همراه خواهد بود.
مدیرعامل ساپکو از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها دعوت کرد تا با حضور در شرکت ساپکو و بازدید از نمایشگاه دائمی ساخت داخل سبب تسریع در فرآیند کسب دانش فنی تولید قطعات پیشرفته و های تک در زنجیره تامین ایران خودرو شوند.
وی در پایان ضمن تاکید بر حمایت دولت و ارکان تصمیم‌گیر جامعه برای تحقق برنامه‌های داخلی‌سازی تولید، گفت: امیدواریم در روز پایانی گردهمایی شاهد عقد تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها باشیم تا بتوانیم خودروهای جدید را مطابق با تکنولوژی روز تولید کنیم.
گفتنی است،‌ ساپکو در حاشیه این گردهمایی،‌ نیازمندی های خود را با نگاه ماژولار و در 5 مگاماژول اصلی بدنه و مکانیزم ها، برق و الکترونیک،‌ شاسی و تعلیق، تزئینات و قوای محرکه و همچنین‌ مواد اولیه و قالب در معرض دید قرار داده و از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها برای داخلیسازی آن دعوت به همکاری کرده است.

عناوین برگزیده