تاریخ: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۳۹
بازدید: ۲۷۲
کد خبر: ۶۲۶۸۲

مجوز امریکا برای اعمال تعرفه سنگین واردات اروپا

می متالز - سازمان تجارت جهانی به آمریکا اجازه داد 7.5 میلیارد دلار از واردات کشورش از قاره سبز را هدف تعرفه قرار دهد.
مجوز امریکا برای اعمال تعرفه سنگین واردات اروپا

به گزارش می متالز، روز دوشنبه «سازمان تجارت جهانی» به‌طور رسمی به آمریکا اجازه داد به‌خاطر یارانه‌هایی که اروپایی‌ها به غول هواپیماساز خود «ایرباس» می‌پردازند، 7.5 میلیارد دلار از واردات کشورش از قاره سبز را هدف تعرفه قرار دهد.

این حکم که توسط بدنه حل اختلافات «سازمان تجارت جهانی»، شاکله‌ای از نمایندگان ۱۶۴ عضو این سازمان، صادر شده مسیر اقدامات تلافی‌جویانه علیه اتحادیه اروپا و کشورهای تولیدکننده ایرباس شامل بریتانیا، فرانسه، آلمان و اسپانیا را برای آمریکا باز خواهد کرد. در صورتی که تمام اعضای «سازمان تجارت جهانی» رای مخالف با حکم اولیه بدنه استیناف سازمان در این موضوع صادر می‌کردند، این حکم نهایی نمی‌شد.

جلسه رای‌گیری برای این حکم کمتر از ۲۰ دقیقه به طول انجامید. با این حال دنیس شی، فرستاده تجاری ایالات‌متحده می‌گوید هنوز ترجیح واشنگتن به حل اختلافات از طریق مذاکره است. در جلسه روز دوشنبه او افزود: «البته این موضوع تنها زمانی محقق می‌شود که اتحادیه اروپا به منافعی که ایرباس از یارانه‌ها به‌دست می‌آورد پایان و تضمین دهد که این یارانه‌ها تحت نام یا مکانیزم دیگری باز نخواهد گشت.»

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم