تاریخ: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۵۸
بازدید: ۳۷۱
کد خبر: ۶۳۴۷۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نماد ۱۸ شرکت بیمه‌ای به رنگ سبز درآمد

می متالز - در چهارمین روز هفته معاملات بورس تهران شاهد افزایش چشمگیر شاخص سهام در بورس و فرابورس بودیم.
نماد ۱۸ شرکت بیمه‌ای به رنگ سبز درآمد

به گزارش می متالز، بیشترین افت قیمت سهام بیمه ای حاضر در فرابورس به نماد شرکت بیمه حافظ با 2.5 درصد اختصاص یافت و کمترین ریزش هم متعلق به شرکت بیمه معلم بود که 0.42 درصد ریخت.

بیشترین رشد قیمت سهام بیمه ای حاضر دربورس به نماد شرکت بیمه آسیا با افزایش 4.99 درصد اختصاص یافت وکمترین رشد هم از آن شرکت بیمه ملت با 4.33 درصد بوده است.

بیشترین رشد قیمت سهام بیمه‌ای حاضر در فرابورس به نمادشرکت بیمه تعاون با افزایش 4.94 درصد اختصاص یافت وکمترین رشد هم از آن شرکت بیمه سامان با 0.8 درصد بوده است.

در روز جاری از 23 شرکت فعال در بورس و فرابورس 5 شرکت قرمز پوش  و18شرکت سبزپوش بودند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم