سید مهدی طلایی مقدم اظهار کرد: شهرستان طبس با وجود برخی نگرانی ها شهرستان آرام و با ظرفیت های بالایی است و در حال حاضر بیشتر در حوزه اقتصادی و عمرانی مشکل داریم.
وی تصریح کرد: طبس در زمینه توسعه عقب افتاده است و باید در جهت همدلی و همصدایی از شهرستان، مرکز استان و کشور صدای واحدی برای پیشرفت طبس به گوش برسد و هر کسی حرفی جداگانه نزند تا به نتیجه برسیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس با اظهار امیدواری از حرکت مثبتی که در کشور اتفاق افتاده و رویکرد دولت در قانون برنامه ششم گفت: یکی از موارد بسیار مهم در صنعت طبس جلوگیری از خام فروشی بوده که برای حل این مشکل مصوباتی در اسناد چشم انداز بالادستی آمده است.
طلایی مقدم ادامه داد: طبس باید به پایتخت صنعت فرآوری با محوریت زغال سنگ تبدیل شود و در کشور حرف اول را بزند.
وی افزود: بیش از 1200 کیلومتر خطوط راه آهن داریم و در کشور بزرگ ترین و حساس ترین راه آهن شرق در طبس قرار دارد که یک فرصت ویژه برای این شهرستان است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس افزود: طبق سند چشم انداز طبس باید حداقل یک مرکز پژوهشی معدنی و مراکز آموزش تخصصی گردشگری معدنی و کشاورزی در طبس ایجاد شود.
طلایی مقدم با بیان اینکه باید شهرستان طبس در تولید انرژی های پاک و نوین پیشرو باشد، تصریح کرد: طبس باید به قطب گردشگری مرکز و شرق کشور تبدیل شود که یکی از نکات مهم در این امر ایجاد بوم گردها است.
وی ادامه داد: طبس در زمینه دامداری، فرآوری صنایع دامداری و کشاورزی و استفاده از آبیاری های نوین و اصلاح نژاد اولین شهرستان در خراسان جنوبی است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در زمینه منابع زیست محیطی گفت: برندسازی از محیط زیست طبس با محوریت یوز آسیایی در دستور کار است.