به گزارش می متالز، محسن صالحینیا در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در فرمانداری شهرستان ممسنی برگزار شد، بر اهتمام سازمان متبوع خود به منظور حمایت از رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در بخش صنعت تأکید کرد و گفت: در این زمینه از تمام ظرفیتهای قانونی برای حمایت از واحدهای صنعتی درحال فعالیت و نیز راهاندازی واحدهای صنعتی راکد استفاده خواهیم کرد.
وی با اشاره به بازدید از برخی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نورآباد افزود: یکی از خواستههای واحدهای صنعتی، بخشودگی جرائم دیرکرد قراردادهای خود است که در این زمینه بخشی از جرائم تقسیط خواهد شد و موضوع بخشودگی بخشی از جرائم نیز با توجه به اینکه در منطقه محروم قرار دارند، در هیأت مدیره این سازمان مطرح و انشاءالله با نظر مساعد وزیر صنعت، معدن و تجارت، مصوب میشود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین بر تعیین تکلیف جرائم تسهیلات معوق واحدهای صنعتی در کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید تأکید و اضافه کرد: در این زمینه فرمانداری شهرستان، موارد را به کارگروه استانی ارجاع خواهد داد.
صالحینیا در ادامه از انعقاد تفاهم نامه میان بانک صنعت و معدن و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای ارائه تسهیلات حمایتی به واحدهای صنعتی و تولیدی خبر داد و گفت: برخی از واحدهای صنعتی متقاضی تسهیلات بانکی در قالب این تفاهم نامه برای دریافت تسهیلات حمایتی، به بانک صنعت و معدن معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه برخی واحدهای صنعتی برای دریافت تسهیلات بانکی دارای مشکل کمبود وثیقه هستند، از حمایتهای ویژه صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک برای تأمین کسری وثیقه واحدهای صنعتی خبر داد و خاطرنشان کرد: این صندوق برای جبران کسری وثیقه 70 درصد از مبلغ تسهیلات، تا سقف 30 میلیارد ریال ضمانت نامه صادر میکند و در این زمینه پرونده واحدهای صنعتی که از این شهرستان به صندوق معرفی شوند، در اولویت قرار خواهد گرفت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار امیدواری کرد با حمایت از این واحدهای صنعتی، شاهد تسریع در رونق تولید و اشتغال پایدار در شهرک صنعتی نورآباد باشیم.
صالحینیا همچنین از اختصاص مشوقهای ویژه سرمایهگذاری برای برخی شهرکها و نواحی صنعتی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته خبر داد و افزود: سرمایهگذاران در ناحیه صنعتی رستم نیز از این مشوقها بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: در راستای تحقق رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار، تا سقف ۵۰ درصد مشوق در واگذاری زمین برای سرمایهگذاران اختصاص مییابد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بر تکمیل زیرساختها در ناحیه صنعتی رستم نیز تأکید کرد و گفت: به منظور ترغیب سرمایهگذاران و ایجاد انگیزه برای سرمایهگذاریهای جدید، توسعه و تکمیل زیرساختهای این ناحیه صنعتی در اولویت قرار میگیرد و در این زمینه ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات این سازمان، اختصاص مییابد و از محل اعتبارات استانی نیز طرح روسازی و آسفالت جاده ورودی انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس نیز در این نشست بر رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی و فعال کردن ظرفیت خالی این واحدها و واحدهای راکد در راستای تحقق رونق تولید تأکید کرد و گفت: در زمینه فعال سازی واحدهای راکد در شهرک صنعتی نورآباد تلاشهای مؤثری انجام شده و امسال 4 واحد به چرخه تولید بازگشتهاند.
احد فتوحی اظهار داشت: تا پایان امسال نیز 3 واحد راکد دیگر در این شهرک صنعتی به چرخه تولید بازمیگردند.
وی همچنین بر برنامهریزی به منظور فعال کردن واحدهای تولیدی راکد در این شهرک صنعتی تأکید کرد و افزود: در این زمینه طرح کلینیک صنعت با هدف عارضه یابی واحدهای صنعتی و ارائه راهکار به منظور فعال کردن آنها در سال گذشته انجام شد که باید از نتایج حاصل از این طرح در رفع مشکلات واحدهای صنعتی و فعال کردن آنها استفاده شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس اضافه کرد: زیرساختهای مناسبی در قالب شهرک صنعتی نور آباد ممسنی برای استقرار واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال فراهم شده که باید از این ظرفیتها استفاده بهینهای انجام شود.
فتوحی با اشاره به اینکه در شهرک صنعتی نور آباد با مساحت 37.5 هکتار، تمامی زیرساختها نظیر آب، برق، گاز، مخابرات و تصفیهخانه فاضلاب ایجاد شده است، ادامه داد: تا کنون 42 قرارداد سرمایهگذاری با متقاضیان در این شهرک صنعتی منعقد شده که از این تعداد 23 واحد موفق به دریافت پروانه بهرهبرداری شدهاند.
وی در ادامه از جذب 11 سرمایهگذار در ناحیه صنعتی رستم خبر داد و خاطرنشان کرد: با تکمیل زیرساختها این روند شتاب خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین ضمن تأکید بر لزوم اصلاح رده بندی زیست محیطی این ناحیه صنعتی با هدف استقرار گستره وسیعی از صنایع اعلام کرد: در این زمینه مذاکراتی با اداره کل حفاظت محیط زیست انجام و امیدواریم که در این زمینه مساعدت لازم انجام شود.
فتوحی تصریح کرد: در ناحیه صنعتی رستم با مساحت ۲۶ هکتار، ظرفیت استقرار ۸۵ واحد صنعتی با پیشبینی ایجاد اشتغال برای ۴۲۵ نفر، در حال حاضر 11 قرارداد سرمایهگذاری با متقاضیان منعقد شده و در قالب این قراردادها 5 هکتار زمین نیز واگذار شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت را در سفر به استان فارس، دو تن از اعضای هیأت مدیره، معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانها و مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و شماری از مدیران دستگاههای اجرایی این استان همراهی میکردند.