به گزارش می متالز، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس با اعلام این خبر گفت: با آغاز عملیات اجرایی این طرح، عملیات راهاندازی کارخانه های ذوب، پالایشگاه و کارخانه اسید سولفوریک آغاز خواهد و در آینده شاهد تکمیل چرخه تولید در مجتمع مس سونگون خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولیدی این طرح 100 هزار تن مس کاتدی خواهد بود گفت: تا پایان سال جاری ظرفیت کارخانه های ذوب مس کشور به 400 هزار تن میرسد که با بهرهبرداری از کارخانه ذوب سونگون در آینده ظرفیت ذوب در شرکت مس به 500 هزار تن مس آندی حاصل از فرایند پیرو متالورژی خواهد رسید.
سعد محمدی ادامه داد: همچنین فردا عملیات اجرایی کارخانه فلوتاسیون سرباره مس سونگون با ظرفیت ورودی 900 تن سرباره در روز و با هدف افزایش بهرهوری و بازیابی مس موجود در سربارههای ایجادشده در مراحل ذوب آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر اینکه رعایت حداکثری الگوها و استانداردهای بینالمللی زیستمحیطی در طرحهای توسعه سونگون خط قرمز ما محسوب میشود اظهار داشت: برای تبدیل گاز SO2 حاصل از فرایند ذوب نیاز به احداث کارخانه اسید سولفوریک داشتیم تا تمامی الزامات محیطی زیستی رعایت شود.
وی با بیان اینکه در دنیا در اجرای طرحهای توسعه ذوب با روش فلش کارخانه اسید زودتر از پروژه های ذوب راهاندازی میشود گفت: ازاینرو، برای کاهش ریسکهای محیط زیستی و جلوگیری از بروز هرگونه مخاطرات زیست محیطی تأکید شده است که این کارخانه چندماه زودتر از کارخانه ذوب به مرحله بهرهبرداری برسد.