تاریخ: ۰۱ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۴۰
بازدید: ۴۴۲
کد خبر: ۷۴۸۱۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
جای نگرانی برای تحریم الکترود گرافیتی شرکت‌های فولادی وجود ندارد

افزایش حاشیه سود "فولاژ" نسبت به سال گذشته

می متالز - مدیر امور سهام و سرمایه‌گذاری شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: از برنامه تولید و فروش خود حدود 10 درصد جلوتر هستیم.
افزایش حاشیه سود "فولاژ" نسبت به سال گذشته

به گزارش می متالز به نقل از کارگزاری اقتصاد بیدار، امیر جعفری مدیر امور سهام و سرمایه‌گذاری شرکت فولاد آلیاژی ایران در خصوص تاثیر تحریم الکترودهای گرافیتی گفت: الکترود گرافیتی، قطعه‌ای است که برای انتقال جریان بالای الکتریسیته به کوره‌های قوس الکتریکی به منظور ذوب شارژ فلزی استفاده می‌شود و این قطعه در کارخانه‌هایی که با روش قوس الکتریکی فعالیت می‌کنند، مانند فولاد مبارکه، کاوه، فولاد خوزستان، فولاد خراسان و…. به جز ذوب‌آهن اصفهان که از روش کوره بلند استفاده می کند؛ کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: متاسفانه تولید یا دانش تولید کک سوزنی در انحصار کشورهای پیشرفته به خصوص آمریکا، آلمان و چین بوده و به صورت وارداتی به دست تولیدکننده‌های فولادی رسیده است.

مدیر امور سهام و سرمایه‌گذاری شرکت فولاد آلیاژی ایران افزود: البته انحصار تولید این محصول، خطر افزایش قیمت را بالا می‌برد، همانطور که در سال گذشته این اتفاق افتاد و الکترود گرافیتی با افزایش نرخ قابل توجهی روبه‌رو شد.

جعفری ادامه داد: البته نکته مثبت اینجاست که شرکت‌های فولادی با توجه به افزایش نرخ این محصول و احتمال تکرار شدن این موضوع به دلیل انحصاری بودن آن، دست به ذخیره این محصول در انبارهای خود زدند، از این‌رو اعلام تحریم این محصول، نتوانست تاثیر بالایی بر ارزش سهام شرکت‌های فولادی داشته باشد، چرا که با توجه به آمارهای به دست آمده، این شرکت ها ذخیره مناسبی از این محصول دارند.

این کارشناس ارشد بورسی اضافه کرد: البته شایان ذکر است که الکترودهای گرافیتی از همان ابتدای اعلام تحریم‌ها، در لیست تحریم قرار گرفت و اعلام دوباره آن را می توان یک جنگ روانی تلقی کرد.
 
وی در خصوص وضعیت "فولاژ" ادامه داد: گزارش‌های 6 و 8 ماهه فولاد آلیاژی ایران نشان از روند رو به رشد مناسب این شرکت دارد، به صورتی که ما از برنامه تولید و فروش خود حدود 10 درصد جلوتر هستیم.

مدیر امور سهام و سرمایه‌گذاری شرکت فولاد آلیاژی ایران کاهش هزینه‌ها و قیمت تمام شده را اولویت برتر در شرکت دانست و ادامه داد: برای افزایش حاشیه سود، کاهش هزینه‌ها از مصرف الکتروهای گرافیتی گرفته تا کاهش مصرف برق، کم کردن هزینه های مالی در دستور کار قرار گرفته است.

جعفری ضمن تاکید بر مناسب بودن صادرات این شرکت اضافه کرد: شرکت فولاد آلیاژی ایران توانست حتی در شرایط تحریمی هم در 8 ماهه، عدد قابل انتظار برای سال 98 را پوشش دهد، از این رو با توجه به آمارها می توان گفت که شرایط و حاشیه سود "فولاژ" بهتر از سال گذشته خواهد بود.

در آخر مدیر امور سهام و سرمایه گذاری "فولاژ" خبر داد: مجموعه شرکت فولاد آلیاژی ایران به‌عنوان اولین کارخانه فولادسازی کشور با دامنه کاری طراحی و تولید انواع مختلف فولادهای آلیاژی و مخصوص، موفق به اخذ گواهینامه از شرکت TUV NORD آلمان شد.
 
جعفری خاطرنشان کرد: دریافت این گواهینامه توسط بسیاری از خودروسازان جهان به عنوان یک الزام مطرح شده و حرکت به سوی پیاده‌سازی این استاندارد را می‌توان از گام‌های مهم در توسعه همکاری و تکمیل عرضه محصولات شرکت فولاد آلیاژی ایران به بازارهای جهانی خودروسازی محسوب کرد که هدف اصلی آن، نزدیک کردن خواسته‌ها و انتظارات مرتبط با سیستم مدیریت کیفیت سازندگان قطعات خودرو و ایجاد زبان مشترک بین سازندگان و خودروسازان است، به عبارت دیگر با این مهم "فولاژ" میتوان صادرات خود به سایر کشورها را افزایش دهد.

منبع: می متالز
عناوین برگزیده