به گزارش می متالز، محمدباقر هنربر در بازدید از مسیر ریلی میانه - مراغه، به لزوم شناسایی راههای فرعی، دسترسی به حریم راه آهن و اجرای طرح شناسایی وتعیین محل نشستگاه بالگرد در موقعیتهای متفاوت و در دسترسی به راه آهن تاکید کرد و افزود: دستگاههای مختلف دخیل در مدیریت بحران استان، در مواقع اضطرای پای کار بوده و هماهنگی و همکاری لازم را انجام دهند.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان نیز در این بازدید دستیابی به مختصات محل وقوع حادثه را بسیار مهم ارزیابی کرد.
سید هادی موسوی از آمایش سرزمینی آذربایجان شرقی برای فراهم آوردن زمینه امداد و نجات در مواقع بحرانی خبر داد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان نیز در این بازدید در راستای تسهیل در دسترسی به مسیرهای ریلی در مواقع بحرانی، گفت: مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان آمادگی خود را جهت تجهیز اورژانس ریلی با استفاده از امکانات راه آهن از جمله درزین اعلام میکند.
فرزاد رحمانی، بر لزوم آموزش کمکهای اولیه تمامی کارکنان شاغل در این مسیر با استفاده از امکانات این مرکز تاکید کرد.
سرهنگ افراسیابی، مدیر پدافند غیر عامل و بحران نیروی انتظامی استان نیز در این بازدید بر لزوم اطلاع رسانی به موقع در حوادث اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی آمادگی لازم را در اجرای وظایف محوله در حوزه پدافند غیر عامل و بروز سوانح دارد.
شاپور ارصلانی، مدیر کل راه آهن استان نیز در این بازدید، هدف از این بازدید را آشنایی اعضای ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از مسیر ریلی کوهستانی و صعب العبور میانه- مراغه و اتخاذ تمهیدات لازم در مواقع اضطراری اعلام کرد.
در این بازدید از زحمات دوتن از همکاران و ساکنان حاشیه خطوط ریلی راه آهن، حاتم شیخی و حسین آقازاده که با اطلاع رسانی به موقع خود از بروز سانحه پیشگیری کرده بودند، قدردانی شد.
در ادامه این بازدید، نشستی به منظور بررسی راههای دسترسی جاده ای و هوایی به مسیر راه آهن در مسیر مذکور، برگزار شد.