تاریخ: ۲۷ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۱:۰۱
بازدید: ۶۷۱
کد خبر: ۸۰۵۱۳
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

دنا پلاس و پژو پارس گران شدند / قیمت انواع خودرو در روز جمعه ۹۸/۱۰/۲۷

می متالز - گرانی دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی دنا پلاس توربو (تیپ ۲)، دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی پژو پارس اتوماتیک (با رینگ) و یک میلیون و ۲۰۰هزار تومانی وانت آریسان از مهمترین تغییرات بازار خودرو در امروز نسبت به جمعه گذشته است.
دنا پلاس و پژو پارس گران شدند / قیمت انواع خودرو در روز جمعه ۹۸/۱۰/۲۷

به گزارش می متالز، اولین قیمت انواع محصولات سایپا و ایران‌خودرو در کارخانه و بازار در روز جمعه ۲۷ دی ماه را در جدول‌های زیر که از قیمت‌های اعلامی استخراج شده، می‌توانید مشاهده کنید.

گرانی دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی دنا پلاس توربو (تیپ ۲)، دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی پژو پارس اتوماتیک (بارینگ) و یک میلیون و ۲۰۰هزار تومانی وانت آریسان از مهمترین تغییرات بازار خودرو در امروز نسبت به جمعه گذشته است.

همچنین خودروهای پژو پارس دوگانه سوز دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، دنا پلاس تیپ ۲ دو میلیون تومان و پژو پارس یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در مقایسه با جمعه گذشته کاهش قیمت داشتند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم