به گزارش می متالز، بر این اساس شیفت کاری اول از ساعت ۷ صبح تا ۱۳:۳۰، شیفت کاری دوم از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۲۰ و شیفت کاری سوم از ساعت ۲۰ تا ۰۰:۴۵ بامداد خواهد بود.
این اقدام با هدف عدم سرو غذا در هر شیفت و کاهش ریسک احتمال ابتلای کارکنان شرکت سایپا به بیماری کووید-۱۹ و ویروس کرونا صورت گرفته است.
همچنین با تاکید مدیرعامل سایپا برنامهریزی صورتگرفته بهگونهای است که خللی در امر تولید محصولات و سایر فرایندهای کاری سایپا در هفتههای پایانی سال ایجاد نشود.
برنامه جدید کاری سایپا در ادامه تمهیدات قبلی برای جلوگیری از شیوع کرونا نظیر گندزدایی فضاهای عمومی، ضدعفونی کردن سطوح و سالنهای تولیدی، تست مداوم پرسنل و کنترل مبادی ورودی شرکت، ارتقای مهارت کارکنان در خودمراقبتی و سایر پروتکلهای مدنظر سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.