تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۳۰
بازدید: ۲۲۴
کد خبر: ۹۱۰۸۹
سرویس خبر : انرژی

هشدار آژانس بین‌المللی انرژی به تولیدکنندگان نفت

می متالز - مدیر آژانس بین‌ المللی انرژی (IEA) به تولیدکنندگان هشدار داد انجام بازی رولت روسی در بازارهای نفت، تبعات وخیمی به دنبال خواهد داشت.
هشدار آژانس بین‌المللی انرژی به تولیدکنندگان نفت

به گزارش می متالز، فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی همچنین اظهار کرد سقوط قیمت نفت به پایین ۲۵ دلار، باعث توقف رشد جدید صنعت نفت شیل آمریکا خواهد شد.

اظهارات بیرول پس از سیگنال عربستان سعودی برای افزایش تولید نفت و آغاز جنگ قیمت و متعاقب آن ریزش بیش از یک چهارمی قیمت نفت در روز دوشنبه و ثبت بزرگترین سقوط قیمت نفت در ۲۹ سال گذشته صورت گرفت.

 فاتح بیرول گفت: آژانس بین المللی انرژی ۳.۵ میلیون بشکه در روز مازاد عرضه در بازار نفت در سه ماهه نخست امسال را به دلیل شیوع ویروس کرونا پیش بینی می کند.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه بازار نفت برای مارس اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت امسال برای نخستین بار از زمان بحران مالی ۲۰۰۹ کاهش پیدا خواهد کرد و دورنمای تقاضا برای نفت را به دلیل شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن روی اقتصادهای متعدد، به میزان ۱.۱ میلیون بشکه در روز کاهش داد و اکنون انتظار دارد تقاضای جهانی در سال ۲۰۲۰ بر مبنای سالانه ۹۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کند.

مدیر این آژانس دو هفته پیش هشدار داده بود شیوع ویروس کرونا ممکن است بیش از حد انتظار به رشد تقاضای جهانی برای نفت لطمه وارد کند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم