به گزارش می متالز، ناصر فغفوری با بیان اینکه امروز در استان زنجان ۳۶ ماده معدنی وجود دارد، گفت: ۳۸۰ معدن در استان وجود دارد که از این تعداد ۳۲۰ معدن فعال است و حقوق دولتی پرداخت میکنند.
وی افزود: در سال گذشته برای ۱۲۰ معدن بارنامه صادر شد که این عدد در سه ماهه آخر پارسال به ۱۹۶ معدن رسید که این نشان میدهد بخش معدن استان حداقل در بحث فروش ماده معدنی مشکلاتش به مراتب کمتر شده است.
فغفوری با بیان اینکه تاکید و نگاه ما در حوزه معدن، مباحث اکتشافی متفاوتتر خواهد بود، ادامه داد: بهرهبرداریهای ما نیز به سمت بهرهبرداریهای مدرن و با کمترین تخریب محیط زیست صورت خواهد گرفت
رئیس سازمان صمت استان زنجان گفت: تلاش خواهیم کرد با توسعه فعالیتهای معدنی، مواد معدنی مورد نیاز صنایع معدنی که بخش عمدهای از صنایع کشور را به خود اختصاص داده است، متفاوتتر دیده شود.
فغفوری افزود: در سال ۹۹ نگاه کشوری به حوزه معدن با توجه به اینکه سیاست به سمت بسته بودن چاههای نفت و استفاده از منابع خدادادی که در استان وجود دارد، است، مد نظر سیاستمداران کشوری خواهد بود، گفت: به معادن راکد استان و نیز به افرادی که به هر نحوی فعالیت معدنی آنها راکد شده و علاقهای برای فعال کردن حوزه معدنی خود ندارند، اولتیماتوم داده شده است و از طریق ماده ۲۰ قانون معادن، این فرمها تکمیل و سلب صلاحیت اعمال خواهد شد تا از طریق مزایدههای قانونی به افراد واجد شرایط و پرتوان واگذار شود.
وی با تاکید بر اینکه بخش معدن به عنوان زیربنای توسعه صنعتی استان محسوب میشود، مدید مهلت مجوزهای برداشت معتبر که دارنده مجوز بهدلایل مذکور موفق به حمل سقف تناژ مجوز برداشت در مهلت مجوز برداشت نشده است و ارائه مهلت به بهرهبرداران معادن برای انجام تعهدات مربوط به رفع نواقص ایمنی و فنی نیز از دیگر فرصتهایی است که به معدنکاران ارائه میشود.