تاریخ: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۸:۵۶
بازدید: ۱۹۹
کد خبر: ۹۴۰۹۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مجوز دولت به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای خرید خودرو

می متالز - دولت با خرید ۶۰ دستگاه خودروی سواری تولید داخل از محل اعتبارات داخلی و با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان موافقت کرد.
مجوز دولت به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای خرید خودرو

به گزارش می متالز، هیات وزیران در جلسه ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت به این وزارت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اجازه داد، نسبت به خرید تعداد ۶۰ دستگاه خودروی سواری تولید داخل از محل اعتبارات مصوب مربوط و با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط اقدام نمایند.

گفتنی است، خودرو‌های موضوع این تصویب نامه از شمول ماده (۲۳) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور مستثنی هستند.

 

 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم