تاریخ: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۴۰
بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۹۴۶۳۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رشد بورس تهران در اولین روز کاری هفته

می متالز - شاخص بورس تهران امروز با افزایش ۲۰ هزار واحدی عدد ۵۶۷ هزار و ۶۶۰ واحد را نمایش داد. شاخص هم وزن نیز به رقم ۲۰۱ هزار و ۷۳ واحد رسید. شاخص بازار اول به کانال ۴۰۱ هزار واحدی وارد شد و شاخص بازار دوم نیز عدد یک میلیون و ۲۰۶ هزار واحد را ثبت کرد. امروز آیفکس نیز عدد ۷۲۲۵ واحد را نمایش داد.
رشد بورس تهران در اولین روز کاری هفته

به گزارش می متالز، امروز با دست به دست شدن ۷ میلیارد  سهم و اوراق بهادار طی ۸۷۹ هزار نوبت داد و ستد، ارزش معاملات به ۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید.

در معاملات امروز نمادهای "فارس"، "فولاد" و "فملی" به ترتیب با ۱۱۹۴، ۱۰۵۲ و ۷۸۵ واحد بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل نمادهای "غگل"، "کگاز" و "کفپارس" به ترتیب با ۳۸، ۱۵ و ۱۲ واحد بیشترین تاثیر منفی بر شاخص را ثبت کردند. همچنین امروز "وتجارت"، "وبملت" و "غگل"  پربیننده ‌ترین نمادهای بورسی بودند.

از سوی دیگر در پایان داد و ستد امروز بورس تهران، صنایع شیمیایی برترین گروه صنعت بود و بانک و فرآورده های نفتی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم