تاریخ: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۱۱
بازدید: ۲۱۸
کد خبر: ۹۷۱۴۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
غریب پور با اشاره به نتایج اکتشاف جدید، اعلام کرد:

سیستان و بلوچستان؛ قطب جدید مس در کشور می شود/ فعالسازی معادن سنگ آهن استان با مشارکت بخش خصوصی در سال "جهش تولید"

می متالز - رییس هیات عامل ایمیدرو از شناسایی ذخایر چشمگیر مس و طلا در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: با توسعه عملیات اکتشافات توسط ایمیدرو در این استان، به ذخایر قابل توجه مس دست پیدا کردیم و این محدوده های امیدبخش، این منطقه را به قطب جدیدی از مس تبدیل خواهد کرد.
سیستان و بلوچستان؛ قطب جدید مس در کشور می شود/ فعالسازی معادن سنگ آهن استان با مشارکت بخش خصوصی در سال "جهش تولید"

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور که امروز در نشست پایش پروژه های بین ایمیدرو و قرارگاه خاتم سخن می گفت، افزود: در سال "جهش تولید" ایمیدرو همکاری های خود با بخش خصوصی را بدای توسعه صنایع معدنی افزایش خواهد داد.

 

شناسایی ذخایر چشمگیر مس و طلا

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رونق تولید و ایجاد اشتغال در مناطق محروم مورد توجه سازمان این سازمان، است، گفت: ایمیدرو فعالیت های گسترده اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان داشته است و با توجه به شناسایی محدوده های امیدبخش این منطقه، به ذخایر قابل توجه مس و طلا دست پیدا کرده ایم.

غریب پور با بیان اینکه تمام پهنه ها در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: مساحت پهنه ها و محدوده های اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان حدود 70 هزار کیلومتر مربع است.

 

شناسایی ذخایر طلا در "سرکهنو"

وی افزود: یکی از پروژه های این استان، پروژه "سرکهنو" است که دارای چهار تن ذخیره طلا کشف شده است که امکان افزایش ذخیره آن تا پنج تن وجود دارد. این پروژه در مرحله اخذ گواهی کشف است.

 

قطب جدید مس کشور

غریب پور ادامه داد: همچنین در محدوده جنوب زاهدان ذخایر قابل توجه مس وجود دارد که با ظرفیت مثال زدنی، این منطقه را تبدیل به "مس سرچشمه" دیگر و یکی از قطب های مس کشور خواهد کرد. برنامه آتی ما در این منطقه، حفاری های سطحی و عمقی و همچنین مدلسازی و ارزیابی ذخیره خواهد بود.

 

مشارکت با بخش خصوصی برای معادن سنگ آهن

رییس هیات عامل ایمیدرو اظهار داشت: از سوی دیگر فعالیت های اکتشافی در محدوده آهن پلاسری ایرانشهر انجام شده است. طبق برآورد انجام شده این محدوده دارای 420 میلیون تن ذخیره است که دارای حدود 16 میلیون تن کانسنگ محتوی است.
وی همچنین با اشاره به تقویت همکاری ها با بخش خصوصی در سال "جهش تولید"، گفت: به طور حتم حضور شرکت های بزرگ همچون چادرملو و ملی مس برای سرمایه گذاری در این استان، ارزش افزوده قابل توجهی را نصیب کشور خواهد کرد.

 

استفاده از ظرفیت های قرارگاه در توسعه تولید و اشتغال

در این نشست سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم نیز طی سخنانی گفت: این قرارگاه، همکاری با سازمان توسعه ای ایمیدرو را ادامه می دهد و آمادگی دارد تا همچون گذشته ظرفیت های قرارگاه را در توسعه تولید و اشتغال حوزه معدن و صنایع معدنی به کار گیرد.
محمد افزود: همکاری های بین این دو مجموعه در طرح های نفلین سینیت و منطقه ویژه اقتصادی پارسیان تا رسیدن به اهداف تعیین شده ادامه خواهد داشت و امیدواریم طی سال جاری شاهد توسعه این مناطق باشیم.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین