تاریخ: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۵:۳۶
بازدید: ۴۸۸
کد خبر: ۹۸۱۸
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
در تشریح نشست فراکسیون شفاف‌سازی اقتصادی مطرح شد:

توافق برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر از ۹درصد به ۳درصد / درخواست طلافروشان برای اعمال مالیات بر اجرت

می متالز - رئیس فراکسیون شفاف سازی اقتصادی، گفت: توافقی صورت گرفته است نا نرخ مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر از ۹ درصد به ۳ درصد کاهش پیدا کند.
توافق برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر از ۹درصد به ۳درصد / درخواست طلافروشان برای اعمال مالیات بر اجرت

به گزارش می متالز، محمود صادقی در خصوص نشست  26 دی ماه 96 فراکسیون شفاف سازی مالی در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: پیرو مباحث دامنه داری که در خصوص نحوه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده مطرح است واصلاحاتی که نیاز است در قانون صورت بگیرد این نشست برگزار شد.

رئیس فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عمده اعتراض‌های طلا و جواهر و سازندگان و فروشندگان این صنف نسبت به این قانون مطرح شد، گفت: تلاش شد در این نشست نمایندگان صنف، اتحادیه،  کمپینی که در این خصوص تشکیل شده، نمایندگان وزارت اقتصاد دارایی، اداره کل امور مالیاتی، مرکز پژوهش‌ها و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نظرات خود را در این خصوص مطرح کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه حاضرین بر این مسئله تاکید داشتند که شفافیت ضرورت دارد، ادامه داد: کل چرخه تولید طلا  و جواهر باید شفاف شود و عمده‌ترین اختلاف این است که آیا مالیات تنها بر روی اجرت باشد یا علاوه بر اجرت بر روی خود کالا نیز اعمال شود.

خواسته صنف این است که دریافت مالیات تنها بر روی اجرت ساخت طلا و جواهر اعمال شود

وی با تاکید بر اینکه خواسته صنف این است که دریافت مالیات تنها بر روی اجرت ساخت طلا و جواهر اعمال شود، عنوان کرد: نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی عمده صحبت‌هایشان این بود که چرخه‌های واردات و تولید طلا و جواهر شفاف باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان صنف این ادعا را داشتند که زیرساخت‌های شفافیت ایجاد نشده است، تصریح کرد: روش‌های مختلفی در این زمینه در کشورهای دیگر در حال اجرا است و آقای بحرینی نایب رئیس فراکسیون نیز اعلام کردند که در این زمینه به یک الگوی برد برد رسیده‌اند که فرصت تشریح آن در این جلسه وجود نداشت.

رئیس فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه توافقی صورت گرفته است تا نرخ مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر از 9 درصد به 3 درصد کاهش پیدا کند، خاطرنشان کرد: این بحث تقریبا ناتمام ماند که نیاز به بحث‌های بیشتری دارد و جلساتی دیگری نیز باید برگزار است./

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده