به گزارش می متالز، سید حسین حسینی اظهار داشت: از ابتدای اسفندماه ۹۸ (همزمان با شروع بحران کرونا) لغایت ۱۶ اردیبهشتماه ۹۹ تعداد ۲۰ هزار و ۱۱۱ فقره بازرسی از واحدهای صنفی استان بوشهر صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: ارزش پروندههای تخلف تشکیلشده ۴۸ میلیارد و ۴۹۹ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال است که جهت انجام مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی بوشهر ارسالشده است.
حسینی افزود: تعداد ۵۶۷ گشت مشترک بازرسی چگونگی از عرضه کالا و خدمات در بازار از سوی این سازمان با حضور دستگاههای مرتبط صورت گرفته که منجر به تشکیل ۵۹۸ فقره پرونده تخلف به ارزش دو میلیارد و ۵۵۴ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۸۸۳ ریال طی بازه زمانی مذکور در استان بوشهر بوده است.
وی تشریح کرد: در بازه زمانی یادشده تعداد ۹۱ فقره پرونده در خصوص تخلفات مربوط به کالاهای بهداشتی از قبیل (ماسک، دستکش و مواد ضدعفونیکننده) به ارزش ۲۷۰ میلیون و ۲۳۱ هزار ریال و تعداد ۲۶۵ فقره پرونده مربوط به عدم رعایت موارد بهداشتی در واحدهای صنفی تشکیل شده است.
حسینی به کشفیات اقلام احتکار شده فوق اشاره و اظهار داشت: در این مدت تعداد ۱۴ هزار و ۳۵۰ عدد ماسک و ۱۴ هزار عدد دستکش لاتکس کشف و تعداد ۲۶۸ مورد از واحدهای صنفی که اجازه فعالیت نداشتهاند پلمپ شده و تعداد ۸۵۲ مورد اخطار به پلمب برای رعایت موازین بهداشتی صادر شده است.
وی با اشاره به دیگر مأموریتهای این سازمان مبنی بر نظارت بر تولید و توزیع کالاها تصریح کرد: از زمان شروع بحران بیماری کرونا از ابتدای اسفندماه ۹۸ تا ۱۶ اردیبهشتماه ۹۹ آمار قابلتوجه ای انواع کالاها و مواد بهداشتی و ضدعفونیکننده مبارزه با کرونا شامل تعداد چهار میلیون و ۸۸ هزار و ۵۷۰ مورد انواع ماسک، تعداد چهار میلیون و ۶۵۹ هزار و ۱۱۵ جفت دستکش، مقدار ۱۰ هزار و ۶۲۷ لیتر محلول ضدعفونیکننده، چهار هزار و ۸۷۶ لیتر ژل ضدعفونیکننده، ۶۴ هزار لیتر الکل هفتاد درصد و ۲۷۰ عدد گان پزشکی توسط واحدهای تولیدی، شرکتهای دانش بنیان، کارگاههای تولیدی صنفی و گروههای جهادی و مردمی تولید و توزیعشده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت بوشهر گفت: در بازه زمانی مذکور تعداد یک هزار و ۶۰ مورد گزارش و شکایت مردمی در حوزه کالا و خدمات دریافت و موردبررسی کارشناسی قرارگرفته است که از این تعداد ۳۶۰ مورد متخلف، ۶۶۰ مورد غیر متخلف و ۳۷ مورد منجر به رضایت شاکی شده است.