به گزارش می متالز، علیاصغر شهبازی در گفتگو با اشاره به اینکه بحران کرونا ظرفیتهای کشور را به چالش کشید، اظهار کرد: عرصه بیماری کووید-۱۹، عرصه متعددی ازجمله بخشهای مدیریت، سیاست، صنعت و معدن و بخش حوزههای آموزشی را درگیر خودکرده و خیلی از متفکران ما توانستهاند در بسیاری از بخشها ایفای نقش کنند.
مسوول بسیج صنعت و معدن کشور با بیان به اینکه جوانان ما در بخشهای مهم توانستند ظرفیتهای بالایی از خود نشان دهند، افزود: در بخش پزشکی و بخش صنعت و فناوری اتفاقات خوبی در بحران کرونا رقم خورد که یادآور حماسههای دفاع مقدس شد.
وی با تأکید به تبدیل چرخه به ایده گفت: ایدهپردازی و پرورش ایدههای خوبی شکل گرفت اما در هماهنگی این مسئله که ایده به چرخه و تجارت برسد مقداری دچار مشکل هستیم و هماهنگیهای لازم توسط بخشهای متفاوت انجامنشده است.
شهبازی با اذعان به اینکه ۷۰ هزار مهندس بسیجی در عرصه بحران کرونا سازماندهی شدند، عنوان کرد: این افراد توانستند با استفاده از ظرفیتهای بالای خود، دانشهای فنی خودشان را به کار گیرند.
مسوول بسیج صنعت و معدن کشور با اشاره به اینکه ما دارای ۹۰ هزار واحد صنعتی در کشور هستیم تصریح کرد: این مسئله به این معناست که بضاعت سختافزاری و نرمافزاری که این ۹۰ هزار واحد صنعتی در ۹۷۰ شهرک صنعتی دارا هستیم میتوانند به خدمت و کمک در راستای تجهیزات پزشکی باشند.
وی با بیان به اینکه بخشهای صنعتی در دوران دفاع مقدس خمپاره تولید کردند، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس هر بخش صنعتی توانست بخشی از یک محصول دفاعی را تولید کند که این مسئله یک هماهنگکننده داشت به این دلیل که نیاز مشخص بود و همه تقسیمکار کردند که درنهایت یک محصول دفاعی که در دوران دفاع مقدس کاربرد داشت تولید شد و مورداستفاده قرار گرفت.
شهبازی با تأکید به اینکه آرایش دفاع مقدس در بحران کرونا شکل نگرفته، افزود: به این دلیل که عناصر مؤثر در حوزه تولید در کنار هم قرار نگرفتهاند تا ایده به پدیده تبدیل شود و اتفاقات مهم رخ دهد.
مسوول بسیج صنعت و معدن کشور با اذعان به بستر سختافزاری و تولید برای ایدههای برتر در چالش کرونا گفت: ما میتوانیم بستر سختافزاری ایدههایی را که غربالشده باشند، فراهم کنیم یا قول تولید برخی ایدهها را به صاحب ایده دهیم که به مرحله تولید خواهد رسید.
وی با اشاره به حمایت ۷ وزارتخانه به همراه بسیج صنعت و معدن از ایدههای برتر چالش کرونا، عنوان کرد: وزارتخانههای نفت، نیرو، سمت، انرژی اتمی، دفاع و ارتباطات با ما هستند میتوانیم از ایدههای نوآورانهای را که میتوانند بحران کرونا را رفع کنند، حمایت کنیم.
شهبازی با بیان دعوت از آحاد مردم در چالش کرونا تصریح کرد: صاحبان ایده، دانش، تفکر و دانشمندان و بسیج دانشجویی که صاحب انگیزه بالا و ایده و تفکر هستند باید به چالش نوآوری باز کرونا بپیوندند تا بتوانیم از بحران ویروس کرونا عبور کنیم.
لازم به ذکر است، چالش کرونا یکی از چالشهای سامانه کندو است که بهعنوان بستری مجازی برای حل مسائل و شناخت راهکارها با استفاده از ایده جمعسپاری و هوش جمعی مشغول به فعالیت است. علاقهمندان جهت عضویت در سامانه کندو و مشارکت در چالش کرونا میتوانند به نشانی اینترنتی www.candoportal.com مراجعه کنند.