تاریخ: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۲۲
بازدید: ۳۱۲
کد خبر: ۱۰۴۰۳۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

وسعت اکتشافات «مهدی آباد» از ۳۰ به ۱۰۰ درصد رسیده است / پهنه صعب العبور ۵۰۰ هکتاری امید بخش، امسال انجام می شود

می متالز - همه محدوده های معدن سرب و روی مهدی آباد تحت اکتشاف قرار گرفته است. این در حالی است که پیشتر تنها ۳۰ درصد از این معدن اکتشاف شده بود.
وسعت اکتشافات «مهدی آباد» از ۳۰ به ۱۰۰ درصد رسیده است / پهنه صعب العبور ۵۰۰ هکتاری امید بخش، امسال انجام می شود

به گزارش می متالز، محسن حاجی قاسمی رئیس واحد معدن و اکتشاف مجتمع سرب و روی مهدی آباد با اشاره به اینکه "مهدی آباد" دومین معدن جهان از نظر ذخایر روی است، اظهار داشت: پیش از این, تنها ۳۰ درصد معدن مهدی آباد اکتشاف شده و ۷۰ درصد دیگر مورد اکتشاف قرار نگرفته بود.

وی ادامه داد: از این رو برنامه ریزی مدونی در مجتمع مهدی آباد صورت گرفت که براساس آن، گام به گام اکتشافات انجام شود.رئیس واحد معدن و اکتشاف مجتمع سرب و روی مهدی آباد تصریح کرد: طبق اولویت ها، ابتدا محدوده قدیمی معدن، به نام «کالامین» مورد اکتشاف قرار گرفت و تخمین ذخیره آن انجام شده که نتایج ارزنده ای حاصل شد.

حاجی قاسمی، افزود: از این رو امروز شاهد حضور پیمانکار بخش شرقی معدن هستیم و عملیات استخراج در حال انجام است. حاجی قاسمی تصریح کرد: در سال ۹۷، عملیات اکتشافی در بخش غربی، به وسعت ۱۵۳۰ هکتار به اتمام رسید.

وی ادامه داد: در بخش شمالی نیز اکتشاف تکمیلی صورت گرفت که از آن ۳۰ میلیون ماده معدنی حاصل شد. رئیس واحد معدن و اکتشاف مجتمع سرب و روی مهدی آباد گفت: با اکتشاف این ۳ محدوده( کالامین، غربی، شمال شرقی) ۶۰ درصد معدن مهدی آباد اکتشاف شد و ۴۰ درصد باقی ماند که بخش بسیار صعب العبور مهدی آباد بود‌‌.

 

شناسایی و پی جویی اکتشاف بخش صعب العبور مهدی آباد

وی ادامه داد: یکی از برنامه اکتشافی سال ۹۸، اکتشاف محدوده های باقیمانده (40درصد) بود که انجام شد و شناسایی و پی جویی این محدوده (۲۳۰۰ هکتاری) انجام شد. از این میزان، پهنه ۵۰۰ هکتاری محدوده امیدبخش حاصل شد که در سال ۹۹ انجام می شود.

وی افزود: عملیات اکتشافات در معدن مهدی آباد ادامه دارد و این نوید را می توان داد که با انجام عملیات در این معدن، نتایج ارزنده ای حاصل شود.

معدن سرب و روی و باریت مهدی آباد، به عنوان یکی از زیرمجموعه های ایمیدرو، در حال حاضر برنامه ایجاد ظرفیت تولید 800هزار تن کنسانتره روی را در دست اجرا دارد. هم اینک فاز نخست برای ساخت کارخانه فراوری، وارد فاز جدیدی (بتن ریزی سایت) شده است.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده