تاریخ: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۲۰
بازدید: ۲۰۸
کد خبر: ۱۰۷۰۷۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

گام های جهش تولید در کردستان هر روز محکم‌تر می شود

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان به همراه رییس شورای هماهنگی بانک‌های استان، فرماندار سنندج، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و جمع دیگری از مسوولان و تعدادی از خبرنگاران خبرگزاری‌های استان روز پنجشنبه از ۶ واحد تولیدی بازدید کردند.
گام های جهش تولید در کردستان هر روز محکم‌تر می شود

به گزارش می متالز، واحد تولید درب ضد سرقت، شرکت خاوین تولیدکننده ماکارونی، طرح تولید لباس ضد آب، شرکت سبک سازان غرب، شرکت غرب آوان، شرکت آریان غرب کردستان تولیدکننده اتصالات پولیکا واحدهایی بودند که امروز مسوولان از آن بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار گرفتند.

هر یک از این واحدها مشکل خاص خود را داشتند ۲ واحد سرمایه در گردش برای راه‌اندازی مجدد نیاز داشتند و یک واحد هم (شرکت آریان غرب کردستان)به دلیل مشکلات و اختلافاتی که مدیرعامل شرکت با یکی از بانک‌های استان در خصوص بدهی داشت، حدود سه سال از تعطیلی آن می‌گذشت.

واحد تولید درب ضد سرقت هم به تملک  یکی از بانک‌های استان درآمده بود و رییس شورای هماهنگی بانک‌های کردستان هم دررابطه با این واحد اظهار داشت: این طرح دو،سه سال پیش به تملک بانک درآمده است.

علی اشرف یوسفی‌قیاسی اضافه کرد: از آنجا که بانک‌ها بنگاه‌داری نمی‌کنند باید املاک تملیک شده را به مزایده بگذارند که قیمت کارشناسی واحد مذکور هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تعیین شد.

وی افزود: اقاله این ملک به صاحب آن امکان پذیر بود به همین دلیل تصمیم گرفته شد به مبلغ دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به خود تولیدکننده برگردانده شود که تاکنون مجموع این مبلغ را پرداخت نکردند.

وعده اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۶ واحد تولیدی در سنندج

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در حاشیه این بازدید به خبرنگاران اظهار داشت: یکی از رسالت‌های مدیران اطلاع از مشکلات تولیدکنندگان است که بدین منظور باید هر چند وقت یکبار از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و تنگناهای واحدهای تولیدی قرار بگیرند.

محمد دره‌وزمی با اشاره به اینکه امروز از پنج واحد تولیدی و یک طرح در دست اجرا بازدید کردیم، افزود: از این تعداد سه واحد فعال و دو واحد راکد و یک طرح نیمه تمام بود.

وی با بیان اینکه در این بازدید تصمیماتی برای  تامین سرمایه در گردش برای واحدهای راکد و سرمایه ثابت برای طرح صنعتی اخذ شد، اضافه کرد: طرح صنعتی نیمه تمام برای دریافت ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات به بانک صنعت و معدن استان معرفی می‌شود وبه ۲ واحد راکد هم ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه درگردش اختصاص می‌یابد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یکی از برنامه‌های استان را احیای واحدهای راکد خواند وگفت: از واحدهای راکدی که امکان راه‌اندازی مجدد آن وجود دارد یعنی دارای طرح توجیه اقتصادی هستند با اختصاص تسهیلات و رفع نیاز مالی آنها حمایت می‌کنیم.

فرماندار سنندج هم در این بازدید به خبرنگاران اظهار داشت: این بازدید در راستای جلسات ستاد جهش تولید انجام شده تا از نزدیک با مشکلات واحدهای تولیدی آشنا شویم و برای رفع راهکارهایی بیاندیشیم.

ابراهیم زارعی افزود: پیگیر مشکلات همه واحدهای تولیدی در این شهرستان هستیم و برای تحقق جهش تولید تمام توان خود را بکار خواهیم گرفت.

اجرای پروژه بازسازی معابر شهرک صنعتی شماره یک سنندج

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم در این بازدید یادآور شد: از ۶ واحدی که مسوولان امروز از آن بازدید کردند چهار واحد آن در شهرک صنعتی شماره یک سنندج واقع شده است.

احمد خسروی با اشاره به اینکه بازدید مدیران و مسوولان از واحدهای تولیدی موجب دلگرمی تولیدکنندگان می‌شود، افزود: علاوه براین تولیدکنندگان امیدوار می‌شوند که مسوولان به فکر آنها هستند و برای رفع مشکلاتشان تلاش می‌کنند.

وی از اجرای پروژه بازسازی و مرمت معابر در شهرک صنعتی شماره یک سنندج خبرداد و گفت: این پروژه با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از ابتدای سال جاری آغاز شده است.

صاحبان این واحدهای تولیدی برای بازگشت به چرخه تولید و ادامه فعالیت‌های خود چشم امید به کارگشایی و پیگیری مشکلات خود از سوی مسوولان داشتند و آنچه در ظاهر پیدا است مدیران برای تحقق جهش تولید آستین همت را بالا زدند و امید می‌رود پایان سال نتیجه مطلوبی از آن عاید تولیدکنندگان و در مجموع آحاد مردم شود.

عناوین برگزیده