به گزارش می متالز، از کارشناسان والاستریت برای هفته جاری، ۱۵ نفر شرکت کردند که ۱۳ نفر معادل ۸۶ درصد به افزایش قیمت طلا و یک نفر معادل ۷ درصد به کاهش قیمت طلا رای داد و یک نفر معادل ۷ درصد نظر خنثی نسبت به تغییر بها داشت. در نظرسنجی میناستریت نیز ۱۰۹۰ معاملهگر شرکت کردند که از میان آنها، ۶۲۳ نفر معادل ۵۷ درصد افزایش قیمت طلا و ۲۵۱ نفر معادل ۲۳ درصد کاهش قیمت طلا در هفتهجاری را پیشبینی کردند و ۲۱۶ نفر معادل ۲۰ درصد نیز نسبت به تغییر بهای اونس نظری نداشتند.
در نظرسنجی هفته گذشته اکثر کارشناسان والاستریت و سرمایهگذاران افزایش قیمت طلا را پیشبینی کرده بودند. بهای معاملات آتی هر اونس طلا در بازار نیویورک روز جمعه تحتتاثیر افزایش تنشها میان آمریکا و چین با ۲۳ دلار رشد، معادل ۴/ ۱ درصد، در ۱۷۵۱ دلار بسته شد و برای کل هفته حدود یک درصد افزایش داشت و رشد ماهانه ۴/ ۳ درصدی را ثبت کرد. در هفته گذشته بهدلیل منقضی شدن قرارداد ژوئن و آغاز معاملات قراردادهای آگوست شاهد اندکی فروش بودیم. این امر باعث شد صندوقهای بزرگ سرمایهگذاری درباره نگهداری معاملات خرید بازنگری کنند. اما فضای تورمی جهانی همچنان از قیمت طلا پشتیبانی خواهد کرد.
بازگشت سرمایه به بازار سهام بخشی از درخشش طلا را گرفت، با این حال افزایش تنشها میان آمریکا و چین و ادامه اجرای تدابیر محرک اقتصادی در سراسر جهان از روند صعودی طلا پشتیبانی خواهد کرد. قیمت طلا با توجه به وضعیت نمودارهای فنی و افزایش ریسکگریزی بهدلیل نگرانیهای چین بالاتر خواهد رفت. نه تنها عوامل تکنیکال بلکه تنشهای ژئوپلیتیک و دلار تضعیفشده عواملی هستند که میتوانند کمک کند طلا تا مرز ۱۷۶۰ دلار و حتی مرز ۱۷۸۰ دلار صعود کند. ممکن است طلا در هفتهجاری عقبنشینی کند؛ زیرا در محدوده پایینتر از ۱۷۸۰ دلاری برای مدت طولانی حبس شده است. اگر بازارهای سهام سقوط کنند، بازار طلا نیز سقوط خواهد کرد. این اتفاق در ماه مارس هم افتاد و پس از اینکه بازارهای سهام ریزش کردند، طلا نیز به همراه آنها روند نزولی پیدا کرد. تحلیلگران در آن زمان اظهار کردند که علت سقوط قیمت طلا، اقدام سرمایهگذاران برای فروش بهمنظور جبران ضرر در معاملات سهام بوده است.