تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۳۴
بازدید: ۲۵۳
کد خبر: ۱۰۹۶۱۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نمایندگان درباره گزارش رؤسای سازمان‌های «امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار» چه گفتند؟

می متالز - گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد وضعیت مسائل اقتصادی کشور و گزارش عملکرد رؤسای سازمان‌های امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار و گمرک ایران در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار گرفت و نمایندگان نظرات خود را درباره این گزارش‌ها مطرح کردند.
نمایندگان درباره گزارش رؤسای سازمان‌های «امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار» چه گفتند؟

به گزارش می متالز، گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد وضعیت مسائل اقتصادی کشور و گزارش عملکرد رؤسای سازمان‌های امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار و گمرک ایران در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار گرفت.

پیرو این جلسه گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی، رؤسای سازمان‌های امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار و گمرک ایران ارائه شد.

در ادامه این جلسه برخی از نمایندگان دیدگاه و نظرات خود پیرو گزارش های ارائه شده، در صحن مجلس مطرح کردند.

مجید ناصری نژاد در صحن مجلس گفت: مجلس انقلابی باید برای جلسات اقتصادی وقت بیشتری بگذارد. این موضوع، موضوع مهم کشور است چراکه همه چیزی به اقتصاد و معیشت مردم بستگی دارد.

وی بیان داشت: اینکه وزیر فرمودند پنجره واحد تجاری تشکیل شد تا جایی که بنده اطلاع دارم چنین پنجره ای ایجاد نشده است. ما در بخش خصوصی ظرفیت‌های زیادی داریم که اگر به آنها اعتماد کنیم تحول بزرگی در کشور ایجاد خواهد شد.

این نماینده مجلس گفت: بخش دولتی همواره برای بخش خصوصی مانع تراشی می‌کند. یکی از نکات مهمی که نیاز داریم، تمرکز زدایی از سرمایه گذاری در کشور است.

محمدرضا پورابراهیمی در صحن مجلس گفت: امروز اولویت اصلی کشور اصلاح ساختار اقتصادی است. در این حوزه ماموریت‌های وزرات اقتصاد بسیار مهم است. یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار اقتصادی مولد سازی دارایی های دولت است . انتظار ما از وزرات اقتصاد این است که برنامه خود درباره مولد سازی دارایی‌های دولت را مطرح کند.

وی افزود: به واقع بخشی از منابع این مولد سازی می‌تواند مشکلات دولت را حل کند.

پورابراهیمی با اشاره به مشکلات مالیاتی کشور گفت: انتظار ما از وزیر اقتصاد این است که موضوع طرح جامع مالیاتی را به خوبی اجرایی کندلذا گزارش هایی داریم که این طرح به خوبی اجرایی نمی‌شود چراکه باید از نشت مالیاتی جلوگیری شود.

وی با اشاره به موضوع پایه‌های جدید مالیاتی در کشور گفت: در مجلس دهم مالیات بر عایدی را مطرح کردیم و انتظار داشتیم وزرات اقتصاد در این زمینه همراهی کند.

این نماینده مجلس گفت: در حال حاضر عطشی که در زمینه بازار سرمایه ایجاد شده هم تهدید است و هم فرصت. در این زمینه باید نظارت‌های خوبی صورت گیرد.

ناصر موسوی لارگانی در صحن مجلس گفت: اقتصاد ایران غرق در مشکلات است و مریضی چون سرطان در وجود آن ریشه دوانده است و روز به روز سفره قالب مردم کوچک تز شده است.

وی افزود: یکی از راه های برون رفت از این شرایط توجه به رونق تولید و جهش تولید است و در این راستا باید دولت از هزینه هیا غیر ضرور خود بکاهد.

برای صدمین بار می گویم کشوری که روی کنج و ثروت خوابیده دلیلی ندار که با مشکلات اقتصادی دست به گریبان باشد.

احمد جباری در صحن مجلس گفت: اشتغال و رفع تورم و جهش تولید قرار است با کدام سیاست اقتصادی پیگیری شود.

وی افزود: تولید کننده‌ای که با سود تسهیلات ۳۰ درصد و ده‌ها تصمیمات عجولانه و گیج کننده مواجه می‌شوند دیگر چه رونق تولیدی حاصل خواهد شد.

این نماینده مجلس گفت: گزارش‌هایی داده می‌شود، اما مبنا آن است که ما در جامعه لمس می‌کنیم چراکه بانک‌ها تولیدکنندگان را می‌پیچانند.  

سید شمس الدین حسینی در صحن مجلس گفت: در ۷ سال گذشته تولید اقتصاد ایران رشدی نداشته است. همه برنامه‌ها و بحث‌هایی را که مطرح کردیم باید معطوف به این باشد که آیا می‌توانیم رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم.

وی افزود: در بحث آزادی سازی سهام عدالت برخی مقررات رعایت نمی‌شود. ما باید در توزیع سهام عدالت طوری رفتار کنیم که مردم از حقوق مالکیت خود به خوبی استفاده کنند.

سید جواد ساداتی نژاد در صحن مجلس گفت: دژپسند لطفا گزارشی درباره بهبود فضای کسب و کار ارائه کنید. باید بداینم فضای کسب و کار چند درصد بهبود یافته است.

وی تاکید کرد: وزیر اقتصاد به ما بگوید که بانک‌ها چرا قوانین را اجرا نمی‌کنند و چرا با بخش خصوصی رقابت می‌کنند.

عناوین برگزیده