مهندس رضا پرنیان مجری طرح پروژه چهلکوره زاهدان با بیان این مطلب در حاشیه بازدید مدیرعامل، اعضای هیأتمدیره و معاونان شرکت ملی مس از این معدن که به منظور بررسی آخرین وضعیت معدن، تجهیزات کارخانه و وضعیت نیروی انسانی صورت گرفت؛ درباره طرح تجهیز معدن و احداث کارخانه تغلیظ چهلکوره گفت: این اقدام بهمنظور تجهیز و بهرهبرداری از معدن چهلکوره به ظرفیت 300هزار تن خاک سولفیدی و تولید سالانه 16700 تن کنسانتره مس با متوسط عیار 20درصد در سال تعریف شده است.
وی افزود: ذخیره زمینشناسی یا احتمالی معدن مس چهلکوره و مناطق اطراف آن، بالغ بر 8/6 میلیون تن با عیار 1/05 است؛ اما ذخیره قطعی قابل برداشت از این معدن 3 میلیون تن مس با عیار 1/39 درصد است که بالاترین عیار در بین معادن مس سطح کشور محسوب میشود.
ذخیره قطعی قابلبرداشت از معدن چهلکوره 3 میلیون تن مس با عیار 1/39 درصد است که بالاترین عیار در بین معادن مس سطح کشور محسوب میشود
مدیر پروژه معدن مس چهلکوره درباره ویژگیهای این معدن اظهار داشت: معدن چهلکوره از نوع رگهای با حداکثر عرض 175 متر و طول 800 متر است و ذخایر این معدن اکسیدی و سولفیدی بهصورت رگهای است.
پرنیان با اشاره به اینکه روش استخراج مس این معدن ترکیبی از دو روش انبارهای و تخریب دیوارهای است، گفت: همچنین، این معدن تنها پروژه معدنی مس است که گشایش تونلی دارد و ما از طریق دو تونلی که احداث کردهایم، در حال پیشبرد برنامهها و بهرهبرداری از این معدن هستیم.
مجری طرح پروژه چهلکوره با بیان اینکه در حال حاضر تمامی اقدامات زیرساختی مربوط به معدن ازجمله احداث خط انتقال آب و ایجاد خط انتقال و پست برق در منطقه انجامشده است، گفت: تاکنون در معدن مس چهلکوره زاهدان بیش از 140 میلیارد تومان و 8 میلیون یورو سرمایهگذاری شده است.