به گزارش می متالز، سهراب فلاوند در این باره اظهار داشت: از این تعداد ۶۰۹ رشته پس از اخذ جرایم مربوطه تبدیل به مجاز شدهاند و برخورد با این گونه انشعابها بهطور مستمر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: آبفای غرب استان تهران مسوولیت تامین آب شرب شهرستانهای قدس، شهریار و ملارد را بر عهده دارد و متاسفانه با وجود اطلاعرسانی در خصوص لزوم مدیریت مصرف بهینه از سوی شهروندان همچنان شاهد هستیم برخی افراد متخلف و سودجو مبادرت به بهرهبرداری غیرقانونی از تاسیسات توزیع آب میکنند.
معاون درآمد و امور مشترکین آبفای غرب استان تهران ادامه داد: وجود انشعابهای غیرمجاز موجب آسیب به شبکه توزیع، هدررفت آب و تضییع حقوق مشترکان قانونی خواهد شد و طبق قانون، جرم تلقی میشود.
وی تصریح کرد: به منظور محاسبه دقیق میزان مصرف آب شرب مشترکان از ابتدای امسال بیش از یک هزار و ۳۳ مورد دستگاه کنتور خراب تعویض شده است و این روند ادامه دارد.
فلاوند افزود: مشترکان در خصوص تعویض کنتور خراب هیچگونه مبلغی نباید پرداخت کنند و این خدمت کاملاً رایگان است.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال در غرب استان تهران ۷۲۴ رشته انشعاب جدید آب و ۶۷ رشته انشعاب جدید فاضلاب نصب شده است.
به گزارش ایرنا، کمبود آب در غرب استان تهران معضلی است که نه تنها صدای مردم این مناطق را در آورده است بلکه مسئولان را ملزم به سیاست گذاری های جدید در این مناطق کرده است.
به گفته مدیرعامل آبفای غرب استان تهران بیشترین آبشرب جنوب غرب استان تهران از منابع زیرزمینی تامین میشود با این اوصاف باغ و خانه باغ هایی در این محدوده از استان تهران قد علم کرده اند که صاحبان آنها با زدن انشعاب های غیرمجاز و حتی چاه های غیرمجاز درصدد آبیاری درختان هستند.
برداشت آب از انشعاب های غیرمجاز و چاه های آب نه تنها باعث کاهش فشار آب مورد نیاز سایر شهروندان می شود بلکه در شرایطی که کشورمان دچار کمآبی است، برداشت از سفرههای زیرزمینی مشکلاتی از جمله فرونشست و پدیده گردوخاک را ایجاد می کند.
رفع مشکل آب مردم جنوب و غرب استان تهران نیازمند اجرای طرح های جامع و اتصال به شبکه سراسری آب و کاهش برداشت از سفرههای آب است.
برخورد قضایی بازدارنده با متخلفان نیز میتواند یکی دیگر از راهکارها برای حل مشکلات مردم این شهرستان ها باشد.