تاریخ: ۰۹ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۳۱
بازدید: ۲۵۱
کد خبر: ۱۱۴۶۵۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری وزارت صنعت:

اختصاص ۱۱.۸ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای اشتغال‌زایی

می متالز - مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بانک ها و صندوق توسعه ملی در مجموع ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع برای توسعه اشتغال (تبصره ۱۸) اختصاص داده اند.
اختصاص ۱۱.۸ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای اشتغال‌زایی

به گزارش می متالز، «نعمت الله شهبازی» در جلسه ویدئو کنفرانس با معاونین برنامه‌ریزی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت گفت: بانک‌ها و صندوق‌ توسعه ملی هر یک پنج هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان تاکنون برای تبصره ۱۸ آورده داشتند.

تسهیلات تبصره ۱۸ از جمله مهمترین ابزار ایجاد و حفظ اشتغال در سطح استان ها محسوب می‌شود. 

شهبازی افزود : تاکنون ۸۳۴ واحد تولیدی با مبلغ چهار هزار و ۷۰۰ میلیون تومان موفق شدند از این منابع استفاده نمایند و استان‌های تهران، اصفهان، البرز و مرکزی بیشترین پرداخت از محل تبصره ۱۸ را برای بخش تولید داشته‌اند.

شهبازی افزود: شرایط اقتصادی کشور و محدودیت در منابع مالی ایجاب می‌کند بسوی استفاده از ابزارهای نوین مالی حرکت شود و این موضوع یک انتخاب نیست، بلکه یک الزام برای بخش تولید است.

وی اضافه کرد: براساس سیاست کمک به بخش تولید و تحقق شعار جهش تولید، هدف‌گذاری شده تا ۱۰۰ واحد تولیدی از سوی بورس پذیرش شوند یا بوسیله این بازار، تامین مالی شوند.

شهبازی افزود: بنابر مصوبه سران قوا، هر بنگاهی که امسال به بازار بورس وارد شود، پیشینه مالی سال‌های گذشته این بنگاه به ‌هیچ‌عنوان بررسی نخواهد شد.

وی تصریح کرد: حجم نقدینگی در کشور بالاست و باید تلاش شود بخشی از آن به سوی تولید سوق داده شود و این از سیاست‌های مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و تأمین مالی با انتقاد از روند کند پرداخت تسهیلات در استان‌ها گفت: با توجه به این که منابع این تسهیلات مشخص شده باید سرعت پرداخت توسط بانک‌ها بیشتر شود و استان‌ها هم با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند.

دی ماه سال گذشته شهبازی در نشست هماهنگی تسهیلات برنامه تولید و اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت موضوع بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه گفته بود: تاکنون ۳۹ هزار میلیارد ریال از محل منابع صندوق توسعه ملی به این برنامه اختصاص یافته که با تلفیق معادلی همین مبلغ از سوی هفت بانک طرف قرارداد وزارت متبوع، در مجموع ۷۸ هزار میلیارد ریال منابع برای پرداخت تسهیلات در قالب این برنامه نزد بانک‌ها تودیع شده که تاکنون حدود ۲۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات از این محل به ۳۸۶ واحد فعال و طرح و پروژه بالای ۶۰ درصد در سراسر کشور پرداخت شده است.

عناوین برگزیده