به گزارش می متالز، شبکه خبری بلومبرگ آمریکا به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد: امارات ماه دسامبر یعنی آخرین ماه میلادی 2017، از آمریکا میعانات خریداری کرد.
به گفته این منبع، امارات به دلیل کیفیت بالای میعانات آمریکا در مقایسه با میعانات منطقه، اقدام به خرید از این کشور کرده است.
ارسال یک محموله نفتی از آمریکا به خاورمیانه که قطب اصلی تولید نفت جهان به شمار می رود، نشان می دهد که انقلاب نفت شیل و لغو ممنوعیت صادرات نفت آمریکا تا چه حد نقشه صدور نفت را در نقاط مختلف جهان متحول کرده است.
به گزارش رویترز، وزارت نفت عراق خبر داد که این کشور، قراردادی را برای ساخت پالایشگاهی با ظرفیت ٧٠ هزار بشکه در روز در نزدیکی شهر شمالی کرکوک امضا کرده است.
طرف دیگر این قرارداد شرکت سرمایه گذار 'رنیا اینترنشنال' در اقلیم کردستان است که می خواهد این پروژه را تامین مالی کند.
محصول این پروژه پالایشگاهی، بنزین با اکتان بالا برای مصرف خودروها و دیگر فرآورده های نفتی خواهد بود.
عراق عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است.
به گزارش رویترز، «عبدالمومن أولد کادول»، مدیرعامل شرکت دولتی انرژی الجزایر، سوناتراک، اعلام کرد که این شرکت قصد دارد در فاصله سال های 2018 تا 2022 میلادی ٥٦ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام دهد.
کادول گفت: به زودی جزئیات این سرمایه گذاری علنی می شود.
الجزایر عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است.
رویترز به نقل از زیرشاخه نفتی شرکت گازپروم روسیه اعلام کرد که همکاری این کشور با سازمان اوپک، برای کاهش تولید نفت می تواند تا نیمه نخست سال آینده میلادی ادامه یابد.
سرگی واکولنکو، رئیس بخش برنامه ریزی راهبردی 'شرکت گازپروم نفت' گفت: این شرکت برنامه ریزی های خود را بر اساس این فرضیه انجام داده است.
به گزارش رویترز، شرکت اکسون موبیل آمریکا اعلام کرد که سطح ذخیره سازی اثبات شده نفت و گاز این شرکت در سال ٢٠١٧ میلادی، در پی شکوفایی صنعت شیل آمریکا و رشد برداشت نفت از دیگر منابع اکسون در امارات و گوآنا ١٩ درصد افزایش یافت.
به گزارش اکسون موبیل، این میزان در سال ٢٠١٧ میلادی با افزایش 2 میلیارد و ٧٠٠ میلیون بشکه نفت، در مجموع به ٢١ میلیارد و ٢٠٠ میلیون بشکه معادل نفت رسید.
ذخایر اثبات شده به ذخایری گفته می شود که از لحاظ اقتصادی و زمین شناسی در آینده نزدیک قابل برداشت است.
به گزارش رویترز، فعالان محیط زیست در ایالت کالیفرنیای آمریکا به پیشنهاد «دونالد ترامپ« رئیس جمهور این کشور برای گسترش وسیع حفاری فراساحلی نفت در آب های آمریکا اعتراض کردند.
در این حرکت اعتراضی صدها نفر به خیابان ها ریختند و به دولت ترامپ هشدار می دادند که حفاری در فراسواحل کالیفرنیا را متوقف کند.
برخی دیگر نیز پرچمی را با شعار «حیات دریایی را با حیات نفتی قاطی نکنید»' دست داشتند.