به گزارش می متالز، شهرام طلوع فکور اظهار کرد: واحدهای صنفی به صورت تخصصی و دورهای مشترک و یا توسط خود بازرسان مورد بازرسی قرار میگیرند، اگر کالایی قاچاق باشد پرونده تشکیل و به اداره تعزیرات ارسال میشود.
وی ادامه داد: به طور میانگین ماهیانه ۲۰ پرونده در خصوص گرانفروشی، تخلف، احتکار و... تشکیل و به اداره تعزیرات ارسال میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بردسکن مطرح کرد: خوشبختانه واحدهای صنفی همکاری لازم را داشته و در بازرسی مشکلی نداریم، واحدهایی هم که از کرونا متضرر شده بودند از اتاق اصناف خواسته شد، گزارشی تهیه کنند تا برای ارسال به دستگاههای مرتبط ارائه شود.
وی گفت: بر اساس آمار واحدهای صنفی شهرستان بردسکن به دلیل شیوع ویروس کرونا بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان خسارت دیدهاند، که گزارش به دستگاههای مرتبط اعلام شده است.
طلوع فکور افزود: خسارت وارد شده بیشتر مربوط به واحدهای پوشاک، آجیل، خشکبار، تالارهای پذیرایی و سایر واحدهایی که نمیتوانستند در این ایام فعالیتی داشته باشند، میشود. در مجموع طی این مدت حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ واحد صنفی خسارت دیدهاند.
وی بیان کرد: تا کنون گزارشی از تعطیلی واحد صنفی در بردسکن به دلیل شیوع ویروس کرونا در شهرستان نداشتهایم، اما واحدهای عمدهفروشی بودهاند که چون کالاهایشان تاریخ مصرف داشته مجبور به معدوم کردن اجناسشان شدند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بردسکن عنوان کرد: اگر چه برخی واحدها مجبور به تعدیل نیرو شدند، اما برخی واحدهای دیگر فعال شدهاند و در مجموع تا کنون هیچ واحد تولیدی تعطیل نشده است.
وی گفت: در حال حاضر ۳۵۰۰ واحد صنفی با ۱۰ اتحادیه صنفی در شهرستان بردسکن داریم که حدود ۳۵۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی فاقد مجوز هستند.