به گزارش می متالز، مهندس محسن دارابی؛ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت در نشست بررسی وضعیت صادرات سیمان استان، خاطرنشان ساخت: حدود 4.3 ظرفیت تولید سیمان کشور، در دست دو کارخانه سیمان سامان و سیمان غرب است که همچون نگینی در کشور میدرخشند.
رییس سازمان صمت در ادامه تأکید کرد: استان کرمانشاه به خاطر وجود این دو کارخانه مهم، همچنین گلوگاه خروجی محصولات سیمان، میز سیمان به این استان سپردهشده است و ما نباید بهراحتی میز سیمان را از دست بدهیم.
وی در ادامه افزود: به خاطر سیاستهای طرف عراقی از فروردین ۹۸ صادرات سیمان به عراق را ازدستداده و میبایست با تحلیل درست و مناسب و چارهاندیشی، برای پس گرفتن صادرات سیمان اقدامات لازم را انجام دهیم.
مهندس دارابی عنوان کرد: مشکلات عدیدهای ازجمله: افزایش هزینههای تولید و بندری، بالا بودن هزینه حملونقل، مشکلات ریلی و جادهای، فرسودگی ناوگان جادهای، صدور مجوزهای لازم برای کامیونهای سنگین، نبود اسکلههای مناسب بارگیری محصولات معدنی و غیره پیش روی صنعت سیمان است و در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را جهش تولید نامگذاری کردهاند باید بتوانیم برای این مشکلات راهحل مناسبی را پیدا کنیم تا بتوانیم صادرات سیمان را بهمانند سالهای گذشته افزایش داده و درآمد ارزی قابلتوجهی کسب نماییم.
در این نشست مدیران عامل شرکتهای سیمان سامان و سیمان غرب نیز هرکدام به تشریح مسائل و مشکلات پیش روی این صنعت مهم پرداختند و گزارشهای مبسوطی را ارایه دادند.
نشست بررسی وضعیت صادرات سیمان استان به ریاست مهندس محسن دارابی؛ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، مهندس گراوندی؛ مدیرعامل سیمان سامان، مهندس حیدری؛ ناظر حوزه نظارت گمرکات و مدیرکل گمرک، مهندس اشرفی؛ مدیرعامل صنایع سیمان غرب، مهندس احسان باقرخانی؛ معاون بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت، مهندس صلاحی؛ معاون امور صنایع سازمان صمت و سایر اعضا برگزار شد.