به گزارش می متالز، علی تشنه دل گفت: این بازرسی ها در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه و حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی و با بهره گیری از ظرفیت بازرسان مستقر در این سازمان و دستگاه های عضو کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا صورت گرفته است.
وی افزود: این بازرسی ها طی گشتهای مشترک و با حضور دستگاههای نظارتی حاکمیتی در حوزه نظارت بر بازار و از جمله دستگاههای کاشف موضوع ماده (36) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به صورت مستمر و روزانه از واحدهای صنفی و سطح عرضه انجام شده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: عمده ترین کالاهای مکشوفه مربوط به گروه های کالایی آرایشی و بهداشتی، مواد دخانی، مواد غذایی، سوخت، آرد و نان و غیره می باشد که تعداد 348 فقره پرونده تخلف به ارزش ریالی بالغ بر 153 میلیارد و 482 میلیون ریال تشکیل و جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
وی با اشاره به تلاشهای دولت در حمایت از تولید ملی و برنامه ریزی مدون و مستمر در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: استان سمنان به لحاظ قرار گرفتن در مسیر مواصلاتی و عبور کالاهای ترانزیتی، با هم اندیشی تمامی دستگاه های اجرایی و اعضای کارگروه حمایت از تولید، شرایط جهت قاچاق کالا سخت و فضا برای این کار محدود میگردد.
تشنه دل برگزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی، جلسات آموزشی، افزایش سطح کمی و کیفی بازرسی و کشف کالای قاچاق، بهره بردن از ظرفیتهای تشکل های مردم نهاد و ... را از جمله برنامه های ارائه شده جهت اجرا در سالجاری توسط سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و دیگر دستگاه های اجرایی ذیربط بر شمرد.