تاریخ: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۷:۴۴
بازدید: ۳۱۴
کد خبر: ۱۲۲۷۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
«طرح جامع آب» در گفت‌وگو با سفیر اتریش

شرکت مس در مسیر درست است

می متالز - در مراسم امسال بنیاد جهانی انرژی، معتبرترین جایزه این بنیاد به «طرح جامع آب» شرکت ملی صنایع مس ایران رسید. حالا «استفن شولز»، سفیر اتریش در گفت‌وگویی درباره محیط‌زیست، از این جایزه یاد کرده و آن را نشانه قرار داشتن شرکت مس در مسیر درست دانسته است.
شرکت مس در مسیر درست است

به گزارش می متالز، بنیاد جهانی انرژی که در سال 1999 توسط «ولفگانگ نیومان» (Wolfgang Neumann)، در اتریش راه‌اندازی شد حالا به یکی از شناخته‌شده‌ترین جوایز بین‌المللی در حوزۀ محیط‌زیست تبدیل شده است؛ تا جایی که گاهی از آن به‌عنوان نوبل محیط‌زیست یاد می‌کنند. دی‌ماه امسال در هجدهمین مراسم این بنیاد در ایران، شرکت ملی صنایع مس ایران به‌خاطر «طرح جامع آب» خود که بازیافت 70درصدی آب را به‌دنبال داشته است، برترین جایزه این بنیاد را از آن خود کرد. حالا «استفن شولز» (Stefan Scholz)، سفیر اتریش در ایران در گفت‌وگویی با محوریت محیط‌زیست، از این جایزه جهانی یاد کرده است.

خبرنگار «تهران تایمز»، در مصاحبه‌ای با سفیر اتریش دربارۀ بحران خشکسالی در ایران که ابتدای مارس در این روزنامه به چاپ رسیده، از او پرسیده است: «کمتر از یک‌ماه پیش، جایزه بنیاد جهانی انرژی که جایزه‌ای بسیار معتبر در سطح جهانی است، به یک شرکت ایرانی در حوزۀ آب رسید... این جوایز چه کمکی به حرکت کشورها در مسیر پایداری می‌کند؟» 

شولز در پاسخ می‌گوید: «جوایز زیست‌محیطی، به‌طور کلی، باعث ایجاد انگیزه می‌شوند. این جوایز باعث می‌شوند شرکت‌هایی که در زمینۀ محیط‌زیست پیش‌گام هستند، مورد توجه قرار گیرند و به‌خاطر فعالیت‌ها، محصولات و پروژه‌های سبزشان جایزه بگیرند. خود این موضوع باعث ایجاد انگیزه برای رقابت در سایر شرکت‌ها می‌شود تا آن‌ها نیز در این مسیر گام بردارند. این موضوع همچنین کمک می‌کند تا محیط‌زیست به موضوعی تبدیل شود که شانه‌به‌شانه اقدامات نوآورانه و اقتصادی پیش می‌رود.»

او تأکید می‌کند: «شرکت‌هایی که جایزه بنیاد جهانی انرژی را دریافت می‌کنند، در مسیر درست قرار دارند و این جایزه به فعالیت‌های آن‌ها تشخص و اعتبار می‌بخشد. ما همیشه برق شادی را در نگاه دریافت‌کنندگان جایزه بنیاد جهانی انرژی می‌بینیم و متوجه می‌شویم که این جایزه در عرصۀ عمومی، چه نام و آوازه‌ای را برای آن‌ها به‌همراه دارد. علاوه بر همه این‌ها، دریافت این جایزه فرصتی را فراهم می‌کند تا شرکت‌های پیشرو با دیگر شرکت‌ها ارتباط برقرار کنند و دانش‌شان را با هم به اشتراک بگذارند.»

سفیر اتریش در این گفت‌وگو همچنین یادآور شده است که حل بحران خشکسالی در ایران، نیازمند تلاش همه افراد و سازمان‌هاست و نمی‌توان کسی یا سازمانی را مجبور کرد در این مسیر گام بردارد، بلکه شرکت‌ها و شهروندان خود باید با آگاهی از اهمیت آب، دست به اقدام و عمل بزنند. او همچنین قول مساعد داده، دولت اتریش هم هر کمک تکنولوژیکی و دانشی را که ایران در این زمینه نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار خواهد داد.

متن کامل این مصاحبه را اینجا بخوانید. 

منبع: عصر مس
عناوین برگزیده