به گزارش می متالز، با محدودیت واردات به امریکا، همه آن مازاد عرضه در بازارهای جهانی خواهد بود در حالی که تقاضا همچنان در سطوح مشابه قبل می ماند. از این رو این عدم توازن در عرضه فولاد می تواند ماه های آتی موجب افت قیمت فولاد در بازارهای جهانی گردد. البته در درازمدت بازار به ثبات خواهد رسید.
تاثیر دیگر این تعرفه ها بر بازار داخلی امریکا خواهد بود چون کارخانه های داخلی با محدود شدن واردات باید تولید را بالا ببرند تا پاسخگوی تقاضای داخلی باشند. از این رو در کوتاه مدت قیمت در بازار داخلی فولاد امریکا بالا می رود تا کارخانه ها خود را با میزان تقاضا تطبیق دهند.
تعرفه های وارداتی امریکا موجب افزایش مصرف داخلی قراضه هم خواهد شد چون تولید فولاد کوره های قوس الکتریکی بالا می رود. از آنجایی که 37 درصد بازارهای قراضه در دست امریکاست عرضه قراضه امریکا در بازارها جهانی محدود خواهد شد و در نتیجه قیمت آن در ماه های آتی می تواند به شدت بالا برود.
با محدود شدن عرضه جهانی قراضه، خیلی از فولادسازان در کشورهای مختلف به استفاده بیشتر از بیلت به جای قراضه روی خواهند آورد تا مقاطع فولادی تولید کنند از این رو تقاضا و قیمت بیلت نیز تحت تاثیر این تعرفه ها می تواند بالا برود.
بیشترین تاثیر بر کره جنوبی مشاهده خواهد شد چون بزرگترین صادرکننده فولاد به امریکاست، پس از آن ترکیه و ژاپن قرار خواهند داشت.
کشور دیگری که تاثیرات شدیدی از این تعرفه ها مشاهده خواهد کرد چین است. گرچه چین تنها 2 درصد بازار واردات فولاد امریکا را در دست دارد ولی تناژ بالایی از فولاد را به کشورهای دیگری چون کره جنوبی، ژاپن، ویتنام، فیلیپین و مالزی صادر می کند. این کشورها با بالا بردن کیفیت ورق گرم چینی آن را مجددا به امریکا صادر می کردند که حدود 10 میلیون تن در سال می باشد. از این رو تغییر تعرفه های امریکا و محدود شدن واردات این کشور بر صادرات مستقیم چین به کشورهای آسیایی تاثیر منفی شدید خواهد داشت.