به گزارش می متالز، خداداد غریبپور با بیان این مطلب، تأکید کرد: در راستای سیاستهای کلان دولت و تأکید رئیسجمهور، حمایت ایمیدرو و شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی، از بازار سرمایه نقش بسیار اساسی در تحرک بورس خواهد داشت.
وی افزود: شرکتهای معدن و صنایع معدنی با حمایت از سهامداران، انشالله کمک میکنند تا بازار سرمایه که مورد حمایت دولت است، با تحرک همراه شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو یادآوری کرد: در این راستا هفته آتی، ایمیدرو نشستی با رئیس سازمان بورس و مدیران عامل شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی برگزار میکند.
غریب پور با بیان اینکه این اقدامات در راستای سیاستهای کلان دولت انجام میشود، تصریح کرد: در حال حاضر در انتظار یک حرکت مثبت از جانب شرکتها هستیم.
آغاز بتنریزی آهن اسفنحی فولاد بافت
رئیس هیات عامل ایمیدرو از آغاز بتنریزی آهن اسفنجی فولاد بافت خبر داد و گفت: راهاندازی طرحهای توسعه فولاد بافت از جمله ۲.۵ میلیون تنی گندله و ۸۰۰ هزار تنی آهن اسفنجی مورد حمایت ایمیدرو (به عنوان شریک این طرح فولادی) است.
غریبپور درباره مجتمع فولاد بافت گفت: در حال حاضر ۷۰۰ نفر در این شرکت و فاز توسعه فولاد بافت مشغول به کار هستند.
وی افزود: از شرکت فولاد احیای بافت قدردانی میکنم که با اختصاص اعتبار از محل منابع داخلی، مانع توقف اجرای طرح شد.
در این برنامه، عملیات بتنریزی فاز ۲ آهن اسفنجی بافت با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو انجام شد.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین با اهمیت اکتشاف در زنجیره معدن اشاره کرد و گفت: هر پهنهای که به ایمیدرو واگذار شود، آمادگی داریم تا عملیات اکتشافی در آن محدوده انجام شود. وی، اکتشاف و نیز امور زیربناها را دو اولویت ایمیدرو در توسعه معادن ذکر کرد.
غریب پور با بیان اینکه ظرفیت اکتشافی بالایی در کشور وجود دارد، افزود: تاکنون کمتر توانستیم بالای ۱۰۰ هزار متر حفاری انجام دهیم.
وی اضافه کرد: در آینده، جهتگیری ما در ایمیدرو انجام یک میلیون متر حفاری در سال است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو یادآوری کرد: جهش تولید در این حوزه، با جهش اکتشاف محقق میشود.
غریب پور همچنین به جایگاه زیربناها اشاره کرد و گفت: در حوزه زیربناها برنامه ایمیدرو اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع داخلی و دولتی است.
وی افزود: بودجه بخش زیربناها نسبت به سال ۹۷ بیش از ۴۰ برابر افزایش یافته است.
به گفته غریب پور، در شهرستانهای بافت، راور و ارزویه برنامههای زیربنایی ایمیدرو عملیاتی میشود.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: مجموعهای از شرکتهای بزرگ معدنی در استان کرمان حضور دارند و در این میان، طبق برنامههای شرکت ملی صنایع مس، امسال تجهیز ۲ معدن دره آلو و دره زار در دستور کار قرار دارد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو درباره جایگاه بخش معدن در اقتصاد گفت: سهم ۲۴ میلیارد دلاری معدن و صنایع معدنی در GDP کشور، اندک است و تلاش داریم این سهم افزایش یابد.
غریب پور تأکید کرد: گامهای ایمیدرو برای بالا بردن سهم این حوزه در اقتصاد، افزایش سطح اکتشافات، اکتشاف در عمق، سرمایهگذاری در معادن، توسعه واحدهای فراوری، تامین نیاز داخل و توجه به رویکرد صادراتی است.
وی افزود: در طرحهای توسعه شرکتهای تحت پوشش ایمیدرو، ۴۰ هزار میلیارد تومان از منابع ریالی و ۴.۸ میلیارد یورو منابع ارزی در نظر گرفتیم که این موضوع سهم معدن و صنایع معدنی در تولید ناخالص ملی را افزایش خواهد داد.