تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۱:۰۶
بازدید: ۲۴۷
کد خبر: ۱۳۱۹۴۵

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری «بارز» با دانشکده فنی دانشگاه تهران

می متالز - نشست هم‌اندیشی مدیران گروه صنعتی بارز با استادان برجسته دانشگاه های مطرح کشور در محل دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران در راستای تبادل اندیشه برای رفع موانع در کارخانه بارز سیرجان برگزار شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری «بارز» با دانشکده فنی دانشگاه تهران

به گزارش می متالز، سرپرست گروه صنعتی بارز در این نشست با اشاره به ارتباط ضعیف بین دانشگاه و صنعت این جلسه را سرآغاز ارتباط بیشتر میان دانشگاه و صنعت عنوان کرد. علی اکبر مشرفی تصریح کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه تاکنون آنطور که باید محقق نشده و هنوز ارتباط نزدیکی به وجود نیامده است.

وی تصریح کرد: تحریم‌ها فرصت بسیار خوبی هم برای دانشگاه و هم برای صنعت است که روند تکراری اتکا به تکنولوژی خارج از کشور را کاهش دهیم و مشکلات صنعت توسط بزرگان، استادان و فرهیختگان دانشگاه حل شود. مشرفی بیان کرد: باید به صنعت زیرساختی‌تر و علمی‌تر نگاه کنیم تا در آینده صادرکننده برتر در دنیا باشیم. وی با اشاره به تولید بیدبایر در کارخانه لاستیک سیرجان گفت: در سیرجان که هم تایر روکش و هم بیدبایر تولید می‌شود یک طرح تولید «استیل کورد» را در دست اقدام داریم که شباهت زیاد به بیدبایر دارد و امیدواریم از دانش و تجربه استادان دانشگاه برای تهیه استیل کورد با تکنولوژی بالا بهره ببریم. مشرفی گفت: سرآغاز خوبی بین گروه صنعتی بارز و دانشگاه انجام شده است تا طرح‌های توسعه‌ای خوبی که در گروه صنعتی بارز در حال اجرا هستند با همکاری دانشگاه‌ها به سرانجام بسیار خوبی برسد.

 

تولید ۴۱ درصد تایر کشور در بارز

مدیرکل بهره‌برداری کارخانه بارز کرمان نیز در این جلسه به معرفی کوتاهی از بارز پرداخت و گفت: لاستیک بارز در سال ۱۳۷۲ با ظرفیت ۲۵ هزار تن شروع به کار کرد و امروز بعد از ۲۵ سال ظرفیت تولید به ۱۴۰ هزار تن در سال رسیده است. محمد زنده روح افزود: شرکت‌های بارز کردستان، سامان بارز و بارز سیرجان زیرمجموعه گروه صنعتی بارز هستند و هم اکنون ۴۱ درصد تولید لاستیک کشور توسط شرکت‌های زیرمجموعه بارز انجام می‌شود و به نوعی بارز رهبر تایرسازان ایران است. به گفته زنده روح، لاستیک بارز در رنکینگ جهانی رتبه ۵۴ را دارد اما متاسفانه با توجه به نرخ ارز و پایین آمدن ارزش پول ملی، ما هم‌اکنون در حال عقب افتادن در بازار جهانی هستیم. وی درباره شرکت بارز سیرجان گفت: بارز سیرجان در سال ۷۴ به بهره‌برداری رسیده و نقش مهمی در تولید بید بایر و فنر دارد. همچنین ما در این شرکت به بازیافت لاستیک‌های فرسوده و کمک به محیط زیست نیز توجه زیادی داریم.

در ابتدای این نشست، رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه گفت: امروز همه بر لزوم همکاری صنعت و دانشگاه تاکید دارند و ما به‌دنبال اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در دانشکده با همکاری گروه صنعتی بارز هستیم. کارن ابری‌نیا تصریح کرد: خوشبختانه امروز استادان و نخبگان زیادی هستند که خدمت در کشور را به رفتن به خارج از کشور ترجیح می‌دهند و در کشور می‌مانند و خدمت می‌کنند. در پایان این نشست یک تفاهم‌نامه همکاری بین گروه صنعتی بارز و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران در راستای همکاری و تعامل بیشتر میان دانشگاه و صنعت و نیز بهره‌مندی از توان تخصصی استادان دانشگاه برای بهبود و رفع موانع تولید گروه صنعتی بارز منعقد شد.

عناوین برگزیده