به گزارش می متالز، محمدجواد فدائی استاندار کرمان با اشاره به سفر امروز به شهرستان ارزوئیه اظهار داشت: معادن بسیار خوبی در شهرستان ارزوئیه وجود دارد که بخشی از آن اکتشاف شده درحال بهرهبرداری بوده و بخشی از این معادن هنوز اکتشافات آن کامل نشده و یا هنوز اکتشاف آن آغاز نشده است.
وی با بیان اینکه در بخش معادن باید کارهای اکتشافی سرعت بگیرد افزود: برنامهریزی شده تا متقاضیان مختلف در حوزه سرمایه گذاری معادن در استان کرمان به ویژه شرکتهای بزرگ معدنی تا پای کار آمده و اکتشاف معادن در استان توسعه پیدا کند و این معادن به بهرهبرداری برسند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه زمینه اشتغال خوبی در شهرستان ارزوئیه در حوزه معادن وجود دارد گفت: کارخانههای فراوری مربوط به این معادن نیز در این شهرستان باید راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه باید سنگ معدنی استخراج شده در این منطقه در حد امکان در همین منطقه فرآوری شده و مراحل بعد فرآوری آن نیز در این منطقه انجام شود ادامه داد: این مسئله باعث میشود که ارزش افزوده این معادن برای همین منطقه باشد و تا حد امکان باید از خام فروشی مواد معدنی در استان جلوگیری شود.
استاندار کرمان با اشاره به پیگیری نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی و جلساتی که ما برگزار کردیم گفت: به دنبال راهاندازی کارخانه فروکروم در این شهرستان هستیم و امیدواریم که به زودی عملیات اجرایی این کارخانه آغاز شود.
در همین حال، ظهر امروز در ادامه سفر استاندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان؛ سیستم آبیاری تحت فشار 72 هکتار زمینهای زراعی شهرستان ارزوئیه نیز افتتاح شد.
محمدجواد فدائی استاندار کرمان در حاشیه افتتاح این طرح با بیان اینکه شهرستان ارزوئیه یک منطقه کشاورزی است و کار مهمی که در این شهرستان در حوزه کشاورزی باید انجام شود اظهار داشت: تغییر سیستم آبیاری در حوزه کشاورزی این شهرستان ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه امروز افتتاح یکی از پروژههای آبیاری تحت فشار را در شهرستان ارزوئیه داشتیم افزود: در سالهای گذشته کارهای خوبی در این شهرستان در حوزه آبیاریهای تحت فشار انجام شده است.
استاندار کرمان با بیان اینکه تاکنون 13 هزار هکتار از مزارع این شهرستان تحت آبیاری تحت فشار قرار گرفته است گفت: با وجود تمامی کارهای انجام شده بیش از این میزان کار باقیمانده که باید به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شوند.
وی با پیشنهاد اینکه خرده مالکان چاههای کشاورزی با تشکیل یک تعاونی کشاورزی به عنوان شخصیت حقوقی و با حفظ مالکیت بتوانند از تسهیلات بلاعوض طرحهای آبیاری تحت فشار استفاده کنند افزود: استفاده از سیستمهای نوین آبیاری صرفهجویی 50 درصدی مصرف آب و افزایش سه برابری تولید در مزارع آبیاری مکانیزه را به دنبال دارد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه خرده مالک بودن چاههای آب کشاورزی در این منطقه مشکلساز شده است افزود: اگر تجمیع مالکان در این حوزه انجام شود دولت آمادگی دارد تا 15 درصد سهم آورده کشاورزان را هم نگرفته و 100 درصد هزینههای اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار را بپردازد.
استاندارکرمان در سفر شهرستان ارزوئیه از ایستگاه بوجاری بذر گندم اتحادیه تعاون روستایی این شهرستان بازدید و سالن اجتماعات خوشههای طلایی اتحادیه تعاون روستایی شهرستان ارزوئیه را افتتاح کرد.