به گزارش می متالز، بهرام شکوری پیرامون جلسات امروز رزم حسینی با اتاقهای بازرگانی، اصناف و تعاون، اظهار داشت: امروز اتاق بازرگانی ایران، اتاق اصناف و اتاق تعاون میزبان رزم حسینی بودند.
بهرحال دولت وی را معرفی کرده است و باید منتظر ماند تا مجلس به رزم حسینی رأی اعتماد بدهد.
در این نشست فعالان حوزه اقتصادی، روسای اتاقها و روسای کمیسیونها حضور داشتند و دغدغهها و مشکلات خود را در حوزههای تولید و صادرات مطرح کردند.
درخواست آنها از وزیر پیشنهادی صنعت این بود که در مدت زمان باقیمانده از دولت فعلی در جهت رفع مشکلات گامهای خوبی برداشته شود و این اقدامات بتواند مبنایی برای استمرار در دولت آینده باشد و حتی بتوان برنامه سازندهای را برای توسعه بنگاههای اقتصادی، افزایش تولید، اشتغال و نهایتا صادرات و ارزآوری به کار گرفت.
وی در ادامه و در پاسخ به سوالی پیرامون رویکرد رزم حسینی در قبال بخش خصوصی، گفت: سابقه بر این افرادی که دولتی بودهاند پس از اینکه بازنشسته شدهاند در بخش خصوصی مشغول به فعالیت شدهاند و با دغدغههای بخش خصوصی آشنا شدند و عملا دیگر بازگشتی به دولت نداشتند و نهایتا افکار آنها دیگر کارساز نبوده است، اما آقای رزم حسینی بالعکس این روند را طی کرده است.
رزم حسینی ۲۲ سال در بخش خصوصی فعالیت کردهاند و از دغدغههای بخش خصوصی اطلاع دارند و پس از آن وارد بدنه دولت شدهاند و در استانهای بزرگ و مهمی از جمله کرمان و همچنین خراسان که مهد فعالیتهای اقتصادی به ویژه بخش معدن و صنایع معدنی است، استاندار بودهاند.
وی نشان داده است که فرد برنامهریزی است و علاقهمند به این موضوع هستند که تسهیلگری را انجام دهند و در فعالیتهای اقتصادی دخالت نمی کنند.
شکوری در ادامه با اشاره به اینکه در زمان استانداری آقای رزم حسینی اتفاقات خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که اگر آقای رزم حسینی در جایگاه وزیر صنعت قرار بگیرد، می تواند به توسعه صنعت کمک کند.
وی در همین زمینه کتابی را گردآوری کرده و در آن کتاب تمامی سیاستگذاریهایی که مانع تولید و یا مانع برای سرمایهگذاری است، جمعآوری کرده است.
این امر نشان میدهد که آقای رزم حسینی به دنبال این است که دخالت کمتری در تولید انجام دهد و حمایت و تسهیلگری را در دستور کار خود قرار داده و می خواهد قوانین و سیاستگذاریهای زائد را از سر راه تولید بردارد.
در نتیجه با توجه به موارد فوق میتوان، کارنامه مثبت و قابل توجه آقای رزم حسینی در مسئولیتهایی که ایشان برعهده داشته است، اطلاع از مسائل و دغدغههای بخش خصوصی و اشراف ایشان نسبت به مسائل این حوزه و استفاده از این تجارب در بخش دولتی و رویکرد حمایتی، برنامهریزی و تسهیلگری ایشان نسبت به تولید و عدم مداخله در این حوزه را به عنوان سه مزیت ایشان در جایگاه وزیر صنعت نام برد.
اولویتهای رزم حسینی در جایگاه وزیر صنعت
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران در پایان با اشاره به اینکه، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزاتخانه گستردهای است، پیرامون اولویتهای رزم حسینی به عنوان وزیر صنعت آینده، بیان داشت: طبیعی است که معدن یکی از جایگزینهای نفت در کشور است، در نتیجه بخش معدن یکی از بخشهای مهمی است ک باید مورد توجه قرار بگیرد.
بخش تولید چه در بخش معدن و چه در سایر بخشهای اقتصادی باید مورد توجه وزیر صنعت قرار بگیرد و در این راستا تسهیلاتی را ایجاد کند و ادامه روند خود نیز تسهیلگری لازم را در دستور کار قرار دهد.
بخش بازرگانی و صادرات کشور یکی از چالشهای اصلی کشور است که به نظر میرسد وزارت صنعت، معدن و تجارت که متولی بخش تولید، اشتغال، صادرات و ارزآوری برای کشور است باید در کنار تولیدکنندهها قرار بگیرد.
در این راستا، باید هم خود وزارتخانه کمکهای لازم را انجام دهد و هم در کنار آن از سازمانهای دیگر مانند بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و سایر سازمانهایی که به نوعی در ارتباط با تولید، اشتغال و صادرات هستند، کمک بگیرد و آنها را همراه کند تا در سال جهش تولید در کشور اتفاقهای خوبی را شاهد باشیم.