تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۳:۱۶
بازدید: ۳۴۴
کد خبر: ۱۳۴۴۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نظر دو مسئول بازار سرمایه در مورد یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه

می متالز - مدیرعامل تامین سرمایه سپهر و عضو سابق هیات مدیره سازمان بورس با نزدیک شدن به زمان برگزاری یازدهمین نمایشگاه بورس،بانک و بیمه،در این خصوص توضیحاتی دادند.
نظر دو مسئول بازار سرمایه در مورد یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه

به گزارش می متالز، علیرضا سیری مدیرعامل تامین سرمایه سپهر گفت: فاینکس 2018 گام مهم فرهنگ سازی برای بازار سرمایه است و این رویداد زمینه خوبی برای آشنایی با بازار سرمایه و فرهنگ سرمایه گذاری فراهم می کند.

وی ادامه داد: در خصوص بازار سرمایه نیاز به فرهنگ سازی صحیح احساس می شود. یکی از راه هایی که در این زمینه کمک می کند و در سال های گذشته استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته، فاینکس است. تجربه سال های گذشته نشان داده این رویداد بی نظیر، بازار های مالی از جمله بورس را یک هفته به سرخط خبرهای رسانه های مکتوب، دیداری و شنیداری هدایت می کند.

این مقام مسئول افزود: این موضوع افزون بر آشنایی بیشتر جامعه با بازار سبب می شود تا شرکت ها و گارگزاری های فعال بتوانند از دریچه بیرونی به عملکرد خود بنگرند و اقدامات و اصلاحات لازم را جهت بهبود عملکرد یا غنی سازی شرکت خود انجام دهند.یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصت بسیار مغتنمی است تا شرکت های فعال داخلی و خارجی، دستاوردها و خدمات خود را در معرض بازدید دست‌اندرکاران و متخصصان این عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این عرصه، فعالیت ها و نوآوری های آتی خود را معرفی کنند.

سیری با بیان اینکه وظیفه نهاد ها و فعالین بازار سرمایه ایجاد مجال بیشتر برای افزایش مشتریان و کسب بازار گسترده تر است،گفت: این نمایشگاه یکی از ابزارهای رسیدن به این مهم است و مجالی برای صنعت خدمات مالی محسوب می شود تا در این بازه آخرین و جدیدترین دستاوردهای خود را عرضه کنند.مخاطبان بازار های مالی و عموم جامعه نیاز به آشنایی بیشتر با این بازارها دارند و  یکی از مهم ترین فواید برگزاری نمایشگاه های تخصصی همچون فاینکس می تواند حضور و تشویق عموم مردم جهت ورود به این بازار و عمق بخشیدن به آن باشد.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری چنین نمایشگاه هایی می تواند موجب ورود اشخاص بیشتری به بازار سرمایه شود و تحرک آن را افزایش دهد گفت: بورس ایران علیرغم سابقه 50 ساله ای که دارد بورس نوپایی محسوب می شود و جهت گسترش این بازار بهترین راه حل بالا بردن سطح مشارکت از طریق فرهنگ سازی است و فاینکس در این مسیر نقش بسزایی ایفا می کند.

روند توسعه سالانه فاینکس مشهود است

علی سعیدی عضو سابق هیات مدیره سازمان بورس نیز با تاکید بر اینکه روند توسعه ای نمایشگاه در این سالها کاملا مشهود است به سنا گفت: امید است نمایشگاه ها هر ساله شاهد افزایش تعداد مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان باشد.این نمایشگاه مجالی برای صنعت خدمات مالی است تا در این بازه آخرین و جدیدترین دستاوردهای خود را عرضه کنند.

وی با اشاره به اینکه هر تعداد نهاد مالی در بازار سرمایه فعال باشد، اما مردم آنها را نشناسند، وجود آنها بی نتیجه است، گفت: بدون فرهنگ سازی آشنایی حاصل نمی شود لذا بهره برداری از ابزار های فرهنگ سازی همچون فاینکس ضرروت امروز بازارهای مالی است.اگر نهادهای اقتصادی و مالی تنها در محل شرکت خود فعالیت کنند ممکن است مردم آگاهی عمیقی از وجود و کارکرد آنها پیدا نکنند.

این عضو سابق هیات مدیره سازمان بورس درباره اثربخشی بیشتر نمایشگاه بورس، بانک و بیمه گفت: باید با تشکل های بخش خصوصی ارتباط بیشتری برقرار کنیم.باید بازاریابی مردمی انجام شود تا عامه مردم در جریان برگزار این نمایشگاه قرار بگیرند. برای مثال با دانشگاه ها ارتباط گرفت تا دانشجویان بیشتری برای بازدید از نمایشگاه بیایند.هر چه راهکارهایی ارائه شود که بازدید مردمی بیشتر باشد، آن نمایشگاه موفق تر خواهد بود.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده