به گزارش می متالز، اردشیر سعدمحمدی صبح امروز (سهشنبه ۱۵ مهرماه) در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته توسط شرکت مس به عنوان معین توسعه بیان کرد: مرکز نوآوری با مبلغ ۲۶ میلیارد تومان در رفسنجان ایجاد کردیم تا برای صنایع هایتک و نانو و ارزش افزوده بیشتر با حضور نخبگان استان دنبال شود که کار بی نظیری در استان کرمان است.
وی افزود: در شهربابک، انار، رفسنجان و پاریز ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد به ۳۰۰ طرح کارآفرینی با همکاری بانک صادرات پرداخت خواهیم کرد تا ایجاد اشتغال صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران تصریح کرد: بیمارستان ۵۵ تختخوابی شهدای مس را در رفسنجان افتتاح کردیم و ۴۰ تختخواب بیمارستانی با تجهیزات کامل در شهربابک آماده شده است.
سعدمحمدی بیان کرد: آگهی معدن کِروِر عنبرآباد هفته آینده در روزنامههای کثیرالانتشار چاپ میشود تا با ایجاد کارخانه کنسانتره، منطقه جنوب استان در گردش مالی وضعیت بهتری پیدا کند.
وی اضافه کرد: معدن نوچون نیز در حال انجام کارهای نهائی است و کارخانه کنسانتره ۵۰ تنی برای استخراج مولیبدن ایجاد میشود.
سعدمحمدی با بیان اینکه ایجاد تصفیهخانه برای تامین آب شرب سالم برای مردم رفسنجان را دنبال میکنیم که ۱۰۰ میلیارد تومان برای این تصفیهخانه هزینه میشود اظهار کرد: فعالیت دیگر مس کمک به بحث گردشگری است که در منطقه بیاض شهرستان انار کار در زمینه ایجاد دهکده گردشگری آغاز شده است.
معاون عمرانی استاندار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: روز گذشته دو منطقه در رودبار و قلعه گنج لایروبی و کانالیزه کردن رودخانهها صورت گرفت که این اقدام با همکاری مس و گل گهر در تامین ماشین آلات صورت گرفت.
سید مصطفی آیت اللهی موسوی تصریح کرد: کار لایروبی رودخانه شور جیرفت نیز هفته آینده انجام میشود و با کمک شرکت گل گهر کار لایروبی رودخانهها در شرق و غرب استان فردا آغاز میشود که برای نخستین بار در استان بعد از سال ها چنین کاری انجام میشود.
همچنین رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز در این نشست توضیح داد: در بحث فعالیت تعدادی از معینهای توسعه استان که براساس تفاهمنامه نقش موثری نداشتند و تمایلی برای ادامه فعالیت آنها احراز نشد، تصمیم براین شد که جایگزینهایی در برخی مناطق صورت بگیرد.
جعفر رودری ادامه داد: برای منطقه جازموریان شهرستان رودبار بنیاد علوی، برای دهبکری مس خان خاتون و برای بخش چترود، فولاد بوتیا پذیرفته اند کار کنند و آخرین تعداد معینهای توسعه در استان کرمان ۲۴ مورد است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۹۶ پروژه از سوی معینهای توسعه ارائه شده، تصریح کرد: بنگاههای بزرگ اقتصادی استان بخش اعظمی به ویژه در اقتصاد صنعت استان را به خود اختصاص داده اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان بیان کرد: بنگاههای اقتصادی نقشی که به عنوان معین توسعه پذیرفتند عملا نقش کمک به پیشبری توسعه استان است و در ارزیابی نقش معینها ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مربوط به معینها مد نظر بوده است.
بر اساس این گزارش در این نشست نمایندگان هشت معین توسعه استان کرمان گزارش عملکرد خود را ارائه و مسائل و مشکلات را بیان کردند.