تاریخ: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۲۰
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۱۳۵۰۲۹
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
شاکری با انتقاد از رویکرد مسوولان در جریان بررسی طرح جهش تولید مسکن در مجلس:

تاکتیک مَسکنی دولتی‌ها؛ سکوت در مجلس و مخالفت در انظار عمومی

می متالز - عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی این سوال مطرح می شود که اگر دولت با طرح جهش تولید مسکن مخالف بود، چرا مسوولان دولتی در نشست های کمیسیون، نسبت به مفاد طرح مخالفتی نمی کردند.
تاکتیک مَسکنی دولتی‌ها؛ سکوت در مجلس و مخالفت در انظار عمومی

به گزارش می متالز، اقبال شاکری با اشاره به تصویب کلیات طرح جهش تولید و تأمین مسکن در مجلس، گفت: اجرای این طرح می تواند بخشی از نیاز کشور به مسکن را برطرف کند، در شرایط کنونی مردم برای تأمین مسکن با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

اقبال شاکری

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون عمران مجلس در نشست های متعدد اقدام به بررسی طرح جهش تولید و تأمین مسکن با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونانش، وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاونانش، رئیس کل بانک مرکزی و معاونانش و رئیس بنیاد مسکن کرد، حال این سوال مطرح می شود که اگر دولت با این طرح مخالف بود، چرا مسوولان دولتی در نشست های کمیسیون، نسبت به مفاد طرح مخالفتی نمی کردند. وقتی در این رابطه در جلسات اظهارنظر نمی کنند، حق ندارند در بیرون از جلسه نیز اظهارات خلاف واقع بگویند.

 

تأمین منابع اعتباری علت مخالف دولت با طرح جهش تولید مسکن

وی گفت: مخالف دولت با طرح جهش تولید مسکن بیشتر مرتبط با موضوع تأمین منابع اعتباری طرح است، در طرح مذکور تشکیل یک صندوق ملی پیشنهاد شده که این حساب ملی برای پرداخت تسهیلات طرح های تولید مسکن استفاده خواهد شد، البته ارائه تسهیلات مذکور طبق یک ضوابط خاص صورت می گیرد و این طور نیست که تمام طرح های مسکن سازی مشمول دریافت اعتبارات شوند.

شاکری ادامه داد: در طرح جهش تولید مسکن تأکید شده که سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور تولید شود، اما این مساله به معنای آن نیست که دولت باید تمام این میزان را بسازد، بلکه برای تولید یک میلیون واحد مسکونی از ظرفیت بخش خصوصی، انبوه‌سازان، تعاونی‌سازان، رسمی‌سازان و شخصی‌سازان استفاده خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم  گفت: دولتی ها اعلام می کنند که منابع در نظر گرفته شده در طرح جهش تولید مسکن، تکافوی تولید سالانه یک میلیون واحد مسکونی را نمی دهد و این مساله موجب افزایش نقدینگی و افزایش نرخ تورم می شود، ما این مساله را رد نمی کنیم، اما اینکه دولت به بهانه این مسائل، اقدامی برای رفع معضل کمبود مسکن نکند، قابل قبول نیست.

وی افزود: انتظار است که مسوولان دولتی با حضور در کمیسیون های تخصصی مجلس، به صورت شجاعانه اظهار نظر کرده و در صورت مخالفت با ایده های نمایندگان، پیشنهادهای عملیاتی ارائه کنند.

عناوین برگزیده