به گزارش می متالز، مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: رینگ آبرسانی شهر تهران با هدف تعادلبخشی کمی و کیفی و ایجاد امنیت آبی در چارچوب اصول پدافند غیرعامل در مناطق مختلف شهر و استان تهران در دست اجراست.
محمدرضا بختیاری افزود: سه سامانه اصلی طرح رینگ آبرسانی شهر تهران شامل سامانههای آبرسانی غرب، شرق و شمالشرقی و جنوبغربی با هزینهای افزون بر ۴۹۰۰ میلیارد ریال آماده بهرهبرداری شده است.
به گفته مدیرعامل آبفای استان تهران با بهرهبرداری از سامانه غرب و شرق رینگ آبرسانی شهر تهران اهالی غرب تهران از طریق آب تصفیهشده سد امیرکبیر در تصفیهخانه ششم تهران و اهالی شرق تهران از طریق آب تصفیهشده سد لار در تصفیهخانههای چهارم و پنجم تهران به آب سالم و پایدار دسترسی خواهند داشت.
او در تشریح سامانه آبرسانی به جنوبغربی استان تهران گفت: با توجه به محدودیتهای تامین آب در محدوده شهر جدید پرند و لزوم رفع کمبود و ارتقای کیفیت آب شرب در محدوده جنوب و جنوبغربی شهر و استان تهران، تامین و انتقال آب از سامانه آبرسانی شهر تهران به طول ۱۲ کیلومتر در دستور کار قرار گرفت.
به گفته او این پروژه آب را از مخزن ۷۳ در یافتآباد و از طریق مخزن رضیآباد به جنوب و جنوبغربی شهر و استان تهران منتقل میکند.
بختیاری با اشاره به نقش پدافندی سامانه آبرسانی به شرق و شمالشرقی تهران گفت: هدف از اجرای سامانه آبرسانی به شرق تهران انتقال ۳۰۰۰ لیتر بر ثانیه آب تصفیهشده از محل تصفیهخانه پنجم تهران به نواحی شمالشرق و شرق تهران و انتقال ۴۰۰۰ لیتر بر ثانیه آب خام از محل سد لار به تصفیهخانه سوم و چهارم در شرایط اضطراری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با ماندگار برشمردن طرح رینگ آبرسانی شهر تهران گفت: اجرای این طرح موجب ارتباط و اتصال تصفیهخانههای هفتگانه آب تهران، کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی و تعدیل فرونشست زمین در تهران، توزیع عادلانه منابع آب سطحی، از مدار خارجشدن ایستگاههای پمپاژ آب و کاهش مصرف انرژی در شبکه توزیع آب خواهد شد.