به گزارش می متالز، سیاوش امیرمکری با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس توافق صورت گرفته، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در برنامه زمانبندی شده، باید نسبت به معرفی و استقرار نمایندگان خود به عنوان سرپرست ۸ فرودگاه شامل خلیج فارس، ماهشهر، خارگ، سیری، لاوان، بهرگان، گچساران و آغاجری اقدام کند و انتصاب سرپرست فرودگاه خلیج فارس نیز در این راستا بود.
امیرمکری گفت: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته، پلیس فرودگاه نیز در فرودگاههای مذکور جایگزین سازمان حراست شرکت ملی نفت با اولویت فرودگاه خلیج فارس خواهد شد و کارکنان سازمان حراست صنعت نفت نیز تحت مدیریت نماینده پلیس فرودگاههای کشور ماموریت خود را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه سازمان منطقه ویژه انرژی پارس حداکثر تا ۳۰ آبان ماه موظف به پرداخت بدهی سنواتی سرویس هوانوردی به شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران است، اظهار داشت: این سازمان همچنین باید نسبت به بررسی، تایید و انعقاد قرارداد یکساله (از ابتدای سال جاری تا ۱۳۹۹/۱۲/۳۰) برای ارائه خدمات مذکور اقدام کند.
به گفته امیرمکری، پس از استقرار سرپرستان فرودگاهها، برآورد الزامات و هزینه های مورد نیاز جهت فراهم شدن حداقل استانداردهای هوانوردی، حداکثر در سطح خدمات فعلی با همکاری و تایید شرکت فرودگاه ها، سازمان هواپیمایی کشوری، مشاور صنعت نفت در امور هوانوردی، هواپیمایی و فرودگاهی تهیه و همراه با برآورد هزینههای جاری و عملیاتی و لحاظ درآمدهای فرودگاه برای تامین اعتبار به شرکت ملی نفت ایران ارائه میشود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران همچنین گفت: راهبری، مدیریت، اداره ایمنی و امنیت تمامی امور فرودگاههای مذکور با کلیه امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی شاغل (مورد نیاز به تشخیص شرکت فرودگاهها) از تاریخ ۳۰ بهمن ماه با ایجاد تمهیدات لازم و استقرار پلیس فرودگاه ها به نمایندگان این شرکت واگذار و تفویض میشود.
وی اظهار داشت: بر این اساس تمهیدات لازم جهت تامین امکانات اداری، تدارکاتی و رفاهی جهت استقرار کارکنان شرکت فرودگاهها و نیروی انتظامی به عهده صنعت نفت (شرکت های تابعه) و با همکاری همه جانبه مسئولان شرکت های نفتی است.
امیرمکری یادآور شد: بر اساس توافقات صورت گرفته، پرداخت همه هزینه های قراردادهای جاری فرودگاه فی مابین شرکت های نفتی و پیمانکاران ذیربط و هزینههای مربوط به بهسازی و استانداردسازی فرودگاههای مذکور در ۳ ماه آینده بر عهده صنعت نفت است و در خصوص تمدید یا تجدید قراردادهای مذکور با نظر سرپرستان تعیین و با تفویض اختیارات انجام شده توسط شرکت ملی نفت ایران پرداخت خواهد شد.
وی همچنین گفت: با موافقت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر انتقال پست های سازمانی فرودگاه های نفت به شرکت فرودگاه ها، درخواست تخصیص پست های سازمانی مناسب با وظایف و استانداردهای موجود در این شرکت از معاونت مذکور از طریق وزارت راه و شهرسازی و با همکاری وزارت نفت صورت گیرد.
امیرمکری در ادامه گفت: اخذ مجوزهای لازم از ارگان های ذیربط نظیر نیروی انتظامی، شورای عالی امنیت کشور و غیره برای تحقق مواردی که اشاره شد، در صورت لزوم بر عهده شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: بر اساس توافقات رفع معارضات در اراضی فرودگاه های صنعت نفت نیز توسط مالک فعلی فرودگاه (شرکت نفت، منطقه ویژه اقتصادی و غیره) صورت خواهد گرفت.
به گفته امیرمکری، همکاری های لازم و تفویض اختیارات مربوط به همه امور مرتبط با مدیریت و راهبری همه فرودگاه های مذکور توسط صنعت نفت (شرکت ها و سازمان های تابعه مربوطه) و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران به سرپرستان هشت فرودگاه می بایست صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته همکاری های لازم در مورد رفع مشکل اجرای پروژههای توسعه عوامل پروازی در فرودگاه اهواز از سوی شرکت ملی نفت با این شرکت صورت میگیرد.