به گزارش می متالز، بهادر احرامیان، گفت: گذاشتن سقف برای قیمت فولاد که تا پیش از این اتفاق افتاده بود به ضرر سهامداران و بازار سهام بود و این توافق برای حذف سقف قیمتی و به نوعی حذف قیمتگذاری دستوری، کمک بزرگی به سهام شرکت های فولادی و بازار سهام می کند زیرا تا پیش از این صنعت فولاد با تصمیمهای اشتباه با مشکلات زیادی روبهرو بود.
وی ادامه داد: تا پیش از این و حدود سه سال است که شاهد دخالت در قیمتگذاری فولاد هستیم و سوال اصلی اینجاست که آیا این دخالت ها به نفع مصرفکننده بوده است؟
نائب رئیس انجمن فولاد راهکار درست کنترل و ثبات قیمت را در مکانیزم ذاتی بورس کالا میبیند، جایی که محل تلاقی واقعبینانه عرضه و تقاضاست.
نائب رئیس انجمن فولاد با بیان اینکه برای حل مشکلات باید ابتدا تشخیص درستی از مسائل داشته باشیم تا بعد بتوانیم راهکار مناسبی پیدا کنیم، روند افزایشی قیمتها را یادآور میشود و میگوید: یک روز مواد غذایی گران میشود و میگویند تقصیر بقال است، یک روز گوشت گران میشود و میگویند تقصیر قصاب است و حالا، مقصر بالا رفتن قیمت فولاد را هم تولیدکننده میدانند و متأسفانه شاهد برخوردهای تعزیراتی با تولیدکنندگان هستیم و این در حالی است که چنین متهمسازیهایی، واقعبینانه نیست.
این فعال اقتصادی، با اشاره به تفاوت مفهوم گرانی و تورم؛ وضع پیشآمده را ناشی از تورم و افزایش نقدینگی در بازار میداند و میگوید: فکر میکنم بدنه کارشناسی دولت هم به این نتیجه رسیده است که وضعیت فعلی، مشکل تورمی است و نه گرانی که عامل آن تولیدکنندگان باشد بنابراین، برخورد توبیخی با تکتک فعالان اقتصادی، بیانصافی است.
وی در پایان گفت: احترام و اعتماد به سازوکار بازار در بورس کالا یعنی عرضه و تقاضا بهترین راهکار برای تعادل بخشی به بازارها از جمله بازار فولاد است.