به گزارش می متالز، علی تشنه دل در جلسه بررسی وضعیت معادن و مولد سازی معادن غیر فعال استان سمنان با بیان این مطلب افزود: بر اساس بخشنامه های موجود در خصوص فعال سازی معادن، پس از اینکه مجوز برای بهره برداری از معادن صادر شد، در صورتی که سرمایه گذار پس از مهلت تعیین شده نسبت به تحقق تعهد های خود اقدام نکند، اقدامات باطل سازی مجوز های بهره برداری در دستور کار قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه شناسایی معادن تعطیل و علتیابی و آسیب شناسی این واحدها در استان در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: اجرای دقیق بخشنامه های ابلاغی در حوزه فعال سازی معادن از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به صورت ویژه در حال انجام است.
این مقام مسئول ادامه داد: بر اساس ارزیابی هایی که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفت، از ۶۴۸ معدن موجود در استان بالغ بر ۲۳.۵ درصد به تعداد ۲۷۴ مورد غیر فعال است.
وی از شناسایی معادن راکد فصلی این استان در مردادماه با هدف فعال سازی این معادن، خبر داد و افزود: با شناسایی این معادن، فعال سازی آنها در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام این اقدامات، میزان واحدهای معدنی غیرفعال در استان به ۲۳.۴ درصد کاهش یافت.
تشنه دل گفت: برنامه ها و سیاست های ما در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان مبتنی بر تصمیمات و سیاست های شورای معادن کشور و استان، بر این موضوع است که پس از شناسایی معادن غیرفعال و راکد و باطل شدن پروانه بهره برداری آنان، معادن نباید بلوکه شوند.