به گزارش می متالز، بیشترین میزان استخراج دوره این گزارش مربوط به سرب و روی انگوران با ۶۱۸ هزار و ۶۲۵ تن ثبت شد.
برپایه جداول مورد بررسی در آبان ماه مجموع استخراج سرب و روی واحد های یاد شده به ۷۱ هزار و ۶۰۲ تن رسید که افت ۹ درصدی در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته را نشان می دهد.
بزرگترین معدن سرب وری ایران (مهدی آباد) واقع در استان یزد در مرحله باطله برداری است که استخراج از این معدن افزایش قابل توجه در استخراج این ماده معدنی به دنبال دارد.
آمار تجارت خارجی مربوط به دوره فروردین تا مهرماه امسال گویای صدور ۱۱۰ هزار و ۹۳۲ تن زنجیره فلز روی است که در مقایسه با هفت ماه ابتدایی پارسال از نظر وزن ۳۴ درصد افزایش را نشان می دهد، اما از نظر ارزش کاهش ۲۲ درصدی دارد.
ارزش صادرات دوره این گزارش در زمینه زنجیره فلز روی رقم ۱۵۲ میلیون دلار را نشان می دهد.
مجموع صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در دوره این گزارش ۲۱ میلیون و ۱۷۶ هزار و ۹۲۱ تن به ارزش افزون بر سه میلیارد و ۴۹ میلیون دلار ثبت شده است.
هفت ماهه امسال میزان واردات زنجیره روی ۱۰ هزار و ۸۹۰ تن بود که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته کاهش ۷۷ درصدی را از نظر حجم نشان می دهد.
ارزش واردات زنجیره فلز روی در دوره این گزارش بالغ بر ۶ میلیون دلار بود که نسبت به هفت ماهه ابتدایی ۱۳۹۸ افت ۷۱ درصدی دارد.
میزان واردات بخش معدن وصنایع معدنی در هفت ماهه ابتدایی ۹۹ از نظر وزن دو میلیون و ۲۸۰ هزار و ۳۱۲ تن را ثبت کرد که ارزش آن بالغ بر یک میلیارد و ۷۵۴.۷ میلیون دلار شد.
مقایسه عملکرد واردات هفت ماهه این بخش از نظر وزن و ارزش در مقایسه با هفت ماهه ابتدایی سال ۹۸ به ترتیب ۱۶ درصد افزایش و سه درصد کاهش نشان می دهد.
وزارت صنعت، معدن وتجارت امسال رشد ۲۵ درصدی (ارزش) برای تولیدات صنایع معدنی را هدف گذاری کرده است که انتظار نمی رود با شرایط تحریم و کرونا این هدف محقق شود.