به گزارش می متالز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت پرداخته شده است.
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در پایان روز سه شنبه ۱۸ آذر ماه سال جاری به ۲۶۶ هزار میلیارد تومان رسیده است.
در هفته گذشته شاهد جذب بیش از ۳ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال منابع مالی جدید در قالب صدور واحدهای سرمایه گذاری در صندوقهای با درآمد ثابت بوده ایم.
پس از ارائه جدول زیر که بر اساس میزان بازدهی سالیانه صندوقهای درآمد ثابت ارائه شده، موارد اصلی به صورت جداگانه توضیح داده شده است:
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در هفته منتهی به ۱۸ آذر ماه سال جاری به ارزش ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.
همچنان بیشترین ارزش صندوقهای با درآمد ثابت مربوط به ۳ صندوق گنجینه زرین شهر، لوتوس پارسیان و ره آورد آباد مسکن بوده که در حدود ۲۷ درصد از کل ارزش صندوقهای بادرآمد ثابت را به خود اختصاص داده اند.
در هفته گذشته ۳ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال منابع مالی جدید به این صندوقها از طریق صدور واحدهای سرمایه گذاری جدید تزریق شده است. بیشترین جذب منابع مالی را صندوقهای با درآمد ثابت کاردان با ۴.۱۸۱ میلیارد ریال و صندوق بانک گردشگری با ۳.۳۳۰ میلیارد ریال از آن خود کرده اند. صندوق ره آورد آباد مسکن با ۳.۰۱۷ میلیارد ریال و صندوق گسترش فردای ایرانیان با ۱.۶۹۱ میلیارد ریال خروج منابع مالی، بدترین عملکرد را از حیث خروج منابع مالی صندوقهای با درآمد ثابت را ثبت کرده اند.
میانگین بازدهی صندوقهای با درآمد ثابت به ۲.۱ درصد رسیده که بیشترین بازدهی ماهیانه را دو صندوق پیشگامان سرمایه نوآفرین و مشترک صنعت و معدن به ترتیب با ۷.۱ و ۶ درصد داشته اند. ضعیفترین عملکرد نیز مربوط به دو صندوق ارزش آفرین گلرنگ و اندوخته پایدار سپهر با ۰.۴ و ۱.۱ درصد بازدهی بوده است.
میانگین بازدهی سه ماهه صندوقهای بادرآمد ثابت در بازه زمانی سه ماهه منتهی به ۱۸ آذر ماه امسال به ۴.۹ درصد رسیده است.
متوسط بازدهی کسب شده سالیانه صندوقهای با درآمد ثابت نیز به ۳۲.۳ درصد رسیده است. بهترین عملکرد سالیانه را دو صندوق گنجینه الماس بیمه دی و گنجینه الماس پایدار به ترتیب با ۸۰.۴ و ۶۶.۱ درصد بازدهی داشته اند. ضعیفترین عملکرد سالیانه نیز مربوط به صندوق گنجینه زرین شهر با ۱۹ درصد بازدهی و پس از آن مربوط به صندوق امین انصار با ۱۹.۱ درصد بازدهی بوده است.