به گزارش می متالز، محمدنبی نوری روز چهارشنبه اظهار داشت: صدرتامین از هلدینگهای شستا محسوب میشود و به صورت تخصصی استراتژی آن در حوزه مواد و صنایع معدنی بوده و ماموریت آن نیز در این راستا تعریف شده است.
وی افزود: سال ۹۰ فرصت بسیار بزرگی در بخش معادن سیستان و بلوچستان برای شرکت صدرتامین به خاطر نبود سرمایهگذاری در این حوزه ایجاد شد.
مدیر عامل شرکت توسعه معادن پارس تامین در مجموعه شستا وابسته به هلدینگ سرمایه گذاری صدر تامین بیان کرد: این شرکت در سیستان و بلوچستان دارای ۱۴۸کیلومتر مربع محدوده دارای پروانه اکتشاف بوده که کارهای عملیات و مطالعات اکتشافی بر روی آن در حال انجام است.
وی ادامه داد: ۳۰ میلیارد تومان تاکنون هزینه مطالعات اکتشافی در سیستان و بلوچستان شده که میزان قابل توجهی در این گونه مطالعات است.
نوری با اشاره به اینکه یک کار سیستماتیک و علمی در حوزه معادن سیستان و بلوچستان انجام شده است بیان کرد: با توجه به ظرفیت های بسیار زیاد منطقه، این استان در آینده ی بخش معادن و توسعه نقش بهسزایی دارد.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن پارس تامین در مجموعه شستا وابسته به هلدینگ سرمایهگذاری صدر تامین خاطرنشان کرد: سال گذشته یک میلیارد تومان بودجه در حوزه معادن سیستان و بلوچستان جذب شد که با توجه به نگاه توسعهگری شرکت صدر تامین کارهای معدنی این استان گسترش یافته و برای زودتر به نتیجه رسیدن، فاز اکتشافی و مطالعاتی به کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت تقسیم شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا تغییر استراتژی صورت گرفته و مطالعات از فاز اکتشافات عمقی به سطحی تغییر پیدا کرد و مبنا بر این گذاشته شد که سریعتر گواهی کشف گرفته و یک فاز بهرهبرداری تعریف شود.
نوری تصریح کرد: تاسیس یک کارخانه فرآوری از سنگهای پر عیار پیشنهاد و مصوب شده همچنین با ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه فاز اول این کارخانه و کارهای مطالعات و اخذ مجوزهای آن در حال انجام است.
وی بیان کرد: برای خدمات فنی، مهندسی یک مجتمع پشتیبانی از سوی شرکت صدر تامین تاسیس میشود که آزمایشگاه تخصصی مواد معدنی در آن راهاندازی خواهد شد که با اجرایی شدن آن در فاز اول هم برای کار اکتشافی این شرکت و هم سایر شرکتهای که در استان هستند مفید خواهد بود.
مدیر عامل شرکت توسعه معادن پارس تامین در مجموعه شستا وابسته به هلدینگ سرمایهگذاری صدر تامین افزود: هدف این است که آزمایشگاه مواد معدنی در حد استانداردهای بینالمللی در سیستان و بلوچستان تاسیس شود تا تمام کارهای آزمایشگاهی، آنالیزها و فرآوری معدنی در این استان انجام شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان در زیر ساختها کمبودهایی داشته و فاصله زیاد از مرکز کشور دارد مشکلاتی در خصوص حفاری وجود داشت.
نوری افزود: در این راستا شرکت صدر تامین دستگاههای مورد نیاز را وارد کرده و انتظار میرود تمامی این دستگاههای خریداری شده تا انتهای سال وارد مدار فعالیت شوند.
وی بیان کرد: در صدد ساخت یک کارخانه بسیار بزرگ تحت عنوان کارخانه فرآوری مواد معدنی و فلزات رنگی در سیستان و بلوچستان هستیم که در آینده یکی از بزرگترین کارخانههای خاورمیانه و دنیا خواهد شد.
وی افزود: برای کارخانه فرآوری مواد معدنی در سیستان و بلو چستان حدود ۳ هزار میلیارد تومان بودجه با تورم فعلی پیش بینی شده است.