تاریخ: ۲۱ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۵
بازدید: ۱۳۱
کد خبر: ۱۵۳۸۱۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

روند بهبود اقتصادی چین و چالش های بازار فلزات آسیا

می متالز - سال 2020 چشم انداز رشد صنعت معدن آسیا با توجه به پاندمی کووید 19 دچار چالش هایی شد که سایه خود را بر روند رشد تولیدات معدنی انداخت. ولی تحلیلگران موسسه فیچ بر این باورند که اوج سختی ها و دشواری ها سپری شده و انتظار می رود عملکرد صنایع معدنی چین که از نیمه دوم سال 2020 روند بهبود را از سر گرفت تداوم داشته باشد. حمایت های دولتی از توسعه زیرساخت ها از تقاضا و قیمت فلزات حمایت می کند.
روند بهبود اقتصادی چین و چالش های بازار فلزات آسیا

به گزارش می متالز، البته ریسک های موجود همچنان بالاست و وضعیت اقتصادی چین با نوسانات بازار فلزات روبرو خواهد بود. پاندمی کرونا روند رشد تولیدات معدنی آسیا را دچار اختلال کرد ولی انتظار می رود سال جاری به رهبری چین روند بهبود ادامه یابد و برای سال 2021 صنعت معدن آسیا با رشد 1.8 درصدی ارزش آن روبرو شود در حالی که سال 2020 افت 3.4 درصدی داشت. موسسه فیچ بر این باور است که چین نه تنها بازار آسیا بلکه صنعت معدن دنیا را در این روند بهبود در سال جاری رهبری می کند چرا که اقتصاد چین از نیمه دوم سال گذشته روند رشد وی شکل خود را ادامه داده است و روند توسعه زیرساخت ها برای حمایت از وضعیت اقتصادی پس از پاندمی ادامه دارد.
تحلیلگران معتقدند با توجه به این که روند رشد مصرف و بخش خودروسازی چین امسال آرام خواهد بود ریسک هایی با خود همراه داشته باشد. پیش بینی شده فروش خودرو امسال رشد 5.1 درصدی داشته باشد در حالی که سال قبل افت 18.4 درصدی داشت. داده های اقتصادی چین همچنان بازار فلزات را با نوساناتی روبرو خواهد کرد چرا که این کشور بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده فلزات است.

منبع: ایفنا
عناوین برگزیده
ریل نجات صنعت
با حضور کارشناسان بررسی شد: دولت چهاردهم چه سیاستی را در حوزه صنعت باید در پیش بگیرد؟

ریل نجات صنعت