به گزارش می متالز، نائب رئیس هیات مدیره کارخانه کنسانتره ساغند با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه، سالانه یک میلیون تن کنسانتره ۶۷ درصد است، گفت: این کارخانه به لحاظ طراحی و استفاده از مواد اولیه، منحصر به فرد است.
شایقی با اشاره به اینکه این کارخانه با سرمایه گذاری بیش از هشت میلیارد ریال توسط بخش خصوص راه اندازی شده است، افزود: خط خردایش کارخانه هم با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال، به همت متخصصان داخلی راه اندازی شده و در حال فعالیت است.
وی گفت: راه اندازی خط خردایش، باعث تنوع در محصول میشود بطوریکه فقط ما را ملزم به تامین خاک دانه بندی نمیکند و میتوانیم از آن کلوخه هم بگیریم که برای مجموعه ارزش افزوده ایجاد میکند.
نائب رئیس هیات مدیره کارخانه کنسانتره ساغند افزود: هم اکنون ۳۰۰ نفر به طور مستقیم و ۸۰۰ نفر هم به طور غیرمستقیم در کارخانه کنسانتره ساغند مشغول به کار هستند.
شایقی، همچنین از اجرای طرح توسعه کارخانه خبر داد و گفت: در آیندهای نزدیک یک خط تولید دیگر هم با ظرفیت با یک و نیم میلیون تن کنسانتره به بهره برداری میرسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد هم گفت: هم اکنون ظرفیت اسمی استان یزد در تولید کنسانتره، ۱۲ و شش دهم میلیون تن در سال است که با راه اندازی واحد ساغند، یک میلیون تن به این عدد اضافه شد.
علمدار همچنین با اشاره به طرحهای کنسانتره استان یزد افزود: این طرحها با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در دست اجراست که با اجرای آن در افق ۱۴۰۴ تولید کنسانتره آهن در یزد به عدد ۲۲ میلیون تن در سال خواهد رسید.
ماده اولیه برای تولید فولاد، سنگ آهن است. سنگ آهن پس از تبدیل به کنسانتره و سپس گندله به فولاد تبدیل میشود.
برای مشاهده کلیپ کلیک کنید